Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : gasną światła mijania

Matek-skc
14-02-08, 23:02
problem polage na tym ze jadac na swialtach mijania zmieniam na dlugie i jak chce z powrotem wrzucic mijania to gasna wszyskie i jade tylko na pozycjach,zeby mijania zaskoczyly musze mrygnac pare razy dlugimi :bicie: co jest przyczyna?? jakis przekaznik??

the-one
15-02-08, 06:20
Podlaczam sie. Mam to samo tylko raz na jakis czas. Bywa tez, ze swiatla mijania gasna same i zaraz sie wlaczaja (bez przelaczania na dlugie i spowrotem) ale przewaznie bywa ze tylko jedna lampa gasnie. Zauwazylem ze jak zgasnie swiatlo mijania to wystarczy ze poruszam wtyczka przy lampie i zaraz sie wlacza. Wyciagalem wtyczki, czyscilem i problem czasami nadal sie pojawia/

marcov
15-02-08, 07:31
1. sprawdz wylacznik swiatel przy kierownicy
2. sprawdz stan kabli w kostce i konektorow

Matek-skc
15-02-08, 10:14
dzieki za odp bede sprawdzal, umnie swiatla nie gasna same tylko przy zmiania krotkie/dlugie/krotkie ale nie za kazdym razem

mrozioo
15-02-08, 14:52
kostke masz juz stara, nowa kosztuje ze 2,50, ja zmieniłem i wszystko jest w porządku juz prawie od roku :)

Matek-skc
15-02-08, 15:33
ktora kostke??gdzie ona jest??

skolopendra
15-02-08, 15:44
ktora kostke??gdzie ona jest??

pewnie na żarówce :)

Matek-skc
15-02-08, 15:50
to by bylo za latwe :) a poza tym wydaje mi sie ze jezeli to kostka przy zarowe szwankuje to ginelo by jedno swiatlo a nie 2 :>

Agata
15-02-08, 17:06
Ja również dołączę do tego tematu. U mnie też gaśnie raz jedna raz druga. Jestem z siebie dumna bo sama wpadłam na to że to kostka :)
Mam za to problem z jej dostaniem, bo podobno zwykła do Hani nie pasuje a już tak daleko moja wiedza na ten temat nie sięga. Co wy na to?

skolopendra
15-02-08, 17:31
Mam za to problem z jej dostaniem
dział giełda ew allegro :)

Matek-skc
15-02-08, 18:11
U mnie też gaśnie raz jedna raz druga. Jestem z siebie dumna bo sama wpadłam na to że to kostka u mnie jednoczescnie obie lampy gasna i jakos mi sie nie chce wierzyc ze to wina kostek przy zarowkach :(