Zobacz pełną wersję : Stag 4 lub BRC - niewielka różnica w cenie
Krótka piłka - co lepiej wybrać do EJ9 3D - 1.4 90km?
za 2500zł
Stag 4
Hana2000
lub
za 2700
BRC
nie podlega wątpliwości, że stag znacząco wygrywa... zalet nie ma co wypisywać, bo dla większości to znany temat... można gdziekolwiek poczytać...
Ja mam BRC w EJ9 od pół roku i 20000km zrobione. Przypominam sobie że mam LPG tylko na CPNie. I nie mam pojęcia w czym niby znacząco przegrywa ze stagiem.
zdecydowanie stag ale ja bym brał stag 300 isa 2
czytałem na ten temat i widzę że większośc osób poleca staga, ale artur z AmArgazu (Wrocław) poleca to BRC a ponoć zna się na rzeczy
Stag świetnie ogarnia nasze hondy a po za tym jest robiony w Polsce a to też trzeba brać pod uwage żeby były miejsca pracy u nas ;)
Stag nie dość, że dobry, to już w większości kuchenkorze się ogarnęli i gdzie byś nie był w PL raczej znajdziesz kogoś kto Ci w razie czego ogarnie problem z instalką. Z Brc, słyszałem że bywa bardzo różnie pod tym względem.
Maseratidawid
28-08-13, 13:43
a powiedzcie mi panowie jak stag sie sprawuje w silniczku 1,5 eco vtec w 6gen:)
a powiedzcie mi panowie jak stag sie sprawuje w silniczku 1,5 eco vtec w 6gen:)
tak samo jak w każdym innym silniku... VTEC-E nie ma żadnego wpływu na problemy związane z zasilaniem silnika LPG...