Zobacz pełną wersję : Pytanie o poduszki - skrzyni i silnika, bardzo pilne!!!
lucas_cichy
14-02-08, 09:16
Witam!!!
Mam w swoim civicu do wymiany poduszki. Jedną silnika (prawą) i drugą skrzyni biegów. Dowiadywałem się w sklepie i jedna kosztuje 120zł, a druga 150zł. Moje pytanie brzmi czy musze je wogóle wymieniać? Czy grozi coś gdy ich nie wymienie i zostane przy tych uszkodzonych? Pozdrawiam!!!
No lepiej jakbys je wymienil. Jesli nie masz kasy na obydwie na raz to wymien najpierw ta od skrzyni a za powiedzmy miesiac po kolejnej wyplacie wymien ta druga. Ja bez tej drugiej jezdze juz jakis czas ale nie jest to zbytnio madre ;)
Moje pytanie brzmi czy musze je wogóle wymieniać?
a jak masz zużyte opony, albo szczotkę do zębów to wymieniasz czy zostawiasz??
Może nie jest to sprawa życia lub śmierci ale po coś to zostało wymyślone.
to wmiarę świeży temat... więc się podepnę
przy jeździe tak około 80km/h jak zaczne przyspieszac to mi trzesie całą budą... puszcze gaz i wysprzęgle to jest wszystko ok... jak odpalam auto to też troche telepie budą.
mogą to być poduszki skrzyni albo silnika, objawy do tego pasują?
prędzej czego? jak to sprawdzić samemu ?
czy macie jakieś inne typy co to może być?
ile jest tych poduszek skrzyni a ile silnika? trzeba zawsze wszystkie czy jedną się wymienia
z mechaniki jestem zielony dlatego to mogą być błache pytania dla mnie istotne :P :)
pozdro
trzeba zawsze wszystkie czy jedną się wymienia
wymieniasz tylko te, które są uszkodzone,
to wmiarę świeży temat... więc się podepnę
przy jeździe tak około 80km/h jak zaczne przyspieszac to mi trzesie całą budą... puszcze gaz i wysprzęgle to jest wszystko ok... jak odpalam auto to też troche telepie budą.
mogą to być poduszki skrzyni albo silnika, objawy do tego pasują?
prędzej czego? jak to sprawdzić samemu ?
czy macie jakieś inne typy co to może być?
ile jest tych poduszek skrzyni a ile silnika? trzeba zawsze wszystkie czy jedną się wymienia
z mechaniki jestem zielony dlatego to mogą być błache pytania dla mnie istotne :P :)
pozdro
Prawie 2.5 roku na forum i takie pytania??
Moje konto ma ledwo rok a o podobnych przypadkach czytałem już kilkanaście razy.
Poszukaj, zamiast nerwów i czekania w kilkanaście minut znajdziesz rozwiązanie swojego problemu.