PDA

Zobacz pełną wersję : Szybkie pytanie - "rezerwa" z cifie z 98 roku.

xt600
11-02-08, 11:10
Witam.

Krótko i treściwie, ile może być litrów w baku po zapaleniu się rezerwy na stałe w d14a3 3D z 98 roku ??? Dziewczyna pojechała do pracy i mam już rezerwę zapaloną na stałe i nie wie czy ma tankować czy dojedzie do domu. Ma do przejechania 60 km.

Pozdrawiam

skolopendra
11-02-08, 11:18
jak widzę Ty już nigdy nie nauczysz sie szukać leniu :bicie:

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=42166&highlight=rezerwa

i wiele innych :szukaj: :szukaj:

xt600
11-02-08, 16:33
Masz rację po raz pierwszy mądralo. Temat już istnieje i faktycznie można się coś niecoś dowiedzieć. Jednak dziewczyna zaryzykowałą i jedzie do domu na pełnej rezerwie. Zobaczymy czy dojedzie, będziemy wiedzieć na ile km wystarczy Jej jeszcze paliwka.

Wracając do Twojego avatara i sygnaturki prosze zmień na

wiele innych :szukaj: :szukaj:

:) i przyjmuj zapisy do TWA, ja z góry dziękuję.

woPo
11-02-08, 17:14
Masz rację po raz pierwszy mądralo. Temat już istnieje i faktycznie można się coś niecoś dowiedzieć. Jednak dziewczyna zaryzykowałą i jedzie do domu na pełnej rezerwie. Zobaczymy czy dojedzie, będziemy wiedzieć na ile km wystarczy Jej jeszcze paliwka.

To rewelacja :d
Tylko nie płacz jak zatrze pompe :aloha:

A na przyszłość :szukaj:

xt600
11-02-08, 18:07
Dziewczyna już przyjechała - dla zainteresowanych, na całkowicie palącej się rezerwie można przejechać conajmniej 70 km przy 80 - 90 km/h.

Co do pompy paliwa, spokojnie oprócz hond przerzuciłem już kilka aut i nie ma prawa się zatrzeć. Po prostu, koniec paliwa - koniec jazdy.