Zobacz pełną wersję : pomoc
witam . mam taki problem ze nie mam stopow sprawdzałem bezpieczniki wszystki dobre rozłaczyłem kostke od czujnika hamowania i nie dostarcza pradu jak to naprawic ? czy lepiej do mechanika sie kierowac ? pozdrawiam
A zarowki? Moze cos nie tak z nimi? Moze wystarcZy gniazda wyczyscic. Ja tak mialem w swoim :)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
TEn pod maska tez sprawdzales ?? :D
własnie ten pod maska nie :D nie moge go rozczepic to pewnie sie zgrzał :D wogule auto to coupe 5 gen :D
takie jak usziro :) więc walcz z bezpiecznikiem! :)
bezpieczniki dobre pod maska, tylko musze ta kostke rozczepic pod maska co idzie do srodka auta i wyczyscic moze cos sie uda zrobic :) Zarówki wszystko czysciutkie i nowe :D
Przerabialismy to ostatnio w V hb i winowajca okazal sie bezpiecznik pod maska :P
wsumie sprawdze jeszcze bezpieczniki tak oddzielnie bo zdarza sie ze z wygladu dobry a jest zły :) a sa jeszcze gdzies bezpieczniki pod maska oprucz tej skrzynki koło aku ?
http://obrazki.elektroda.net/69_1251140460.jpg
Nr. 2 :P :P
zaraz zbadam to :D
Dbra ogarniete :D bezpiecznik był spalony :D musiałem gdzies pominac jak sprawdzałem :D dzieki panowie sto lat zyjcie :D