Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Lampki w drzwiach i syrena?

SylverStoneVip
07-02-08, 22:58
Witam chciałbym w swojej Hance V zrobic podświetlenie drzwi lampkami,takimi jak to jest w golfach np gdy otworze drzwi to świeci.Jednak nie wiem skad wziac taka lampke,najlepiej byla by biała,czy ktos juz montował takie cos?
Kolejna sprawa jest taka ze chciałbym aby po zamknieciu drzwi (centralnym na pilota)bylo słychac sygnal dzwiekowy czy kupujac zwykła syrene da sie to zrobic?Posiadam centralny zamek na pilota tylko,jesli sie da to jak?

skolopendra
08-02-08, 15:23
,takimi jak to jest w golfach
aleś pojechał :/

Posiadam centralny zamek na pilota

jaka to firma i typ?.większość centralnych ma możliwość pikania przy zamknięciu(swoją drogą denerwująca funkcja)
więc sprawdź w ustawieniach bo może sie da się ,pikać ;) .jeśli nie to kup inny z pikawką

SylverStoneVip
09-02-08, 13:42
Haha czemu pojechałem:):)czy to jest takieś wiesniackie??golf to tylko przytoczenie róznie dobrze mogłem napisac w bmw czy mercedesach,a może nawet w nowycho hondach.No centralny mam firmy STIG niestety nie mam instrukcji gdzies sie zapodziała.

skolopendra
09-02-08, 14:56
a może nawet w nowycho hondach

od razu brzmi lepiej ;)

lampki kupisz np na szrocie,z podciągnięciem zasilanie też problemu być nie powinno
tylko
jak chcesz wyciąć otwory w blasze pod samą lampkę ??

co do alarmu to poszukaj opisu w necie

m3l4s
10-02-08, 11:58
SylverStoneVip, Też mam zamek od stiga i mam pytanko kolego bo nigdzie nie znalazlem postów. Gdzie podlączyles do niego kierunki tzn do jakiej wiązki sie wpiołeś zeby ładnie błyskał jak sie go zbroi i odzbraja jak możesz to napisz mi na maila m3l4s@o2.pl

SylverStoneVip
10-02-08, 22:55
"skolopendra" tak jak napisałem z kablami nie bedzie problemow,nie wiem natomiast jakie tam lampki dac na allegro nie ma zbyt wiele.Chciałbym zeby na czerwono świecily ale takowych nie ma albo nie odpowiadają mi.Najprosciej myslałem o migaczach prostokatnych z ...(nie powiem ci marki):P ale one sa biale i mysle ze nie bedzie ok.Co do ulokowania na samym kancie sie nie da myslałem o ulokowaniu na koncu dolnego schowka w plastiku nie bedzie problemu.

patyk_lks
10-02-08, 23:13
w moim drugim aucie rover 827..sa w drzwiach czerwone. Może coś od roverow sobie dopasuj.