Zobacz pełną wersję : podświetlenie popielniczki
heh ostatnio zauwazylem ze popielniczka posiada podświetlenie tyle ze u mnie ten bajer niedziała :( ktoś wie jak wyciąga sie tą żarówke?? bo rozebrałem chyba pół auta i nieumie tego cholerstwa wyciągnąć :)
heh... z ciekawosci jutro zobacze, bo cos nie wydaje mi sie, zebym mial podswietlana popielniczke... Bo i po co... ;)
zebys widzial ile masz petów :P
a ja bym wogole wywalil te popielniczki, zeby nikogo nie kusilo do palenia u mnie w aucie ;) i tak nikomu nie pozwalam! :twisted: :twisted:
heh no pewny niejestem ale jak probowalem dojsc do tego czemu niedziała mi zapalniczka to widzialem ze ida jakieś przewody do popielniczki też i wywnioskowałem ze to pewnie podświetlenie :P
więc jeśli ktoś może mi pomóc to niech napisze coś rozsądnego a nie że u niego w aucie sie nie pali... to już jego wybór!!
kurde Thomas a napisz ty masz bude robiona od 96?
w 92-95 na poczatku mialem tez podswietlenei to kkurde mi siadlo i chcialem wymienic na diode no i tak wymienilem ze po otwieraniu mnie oslepialo,
osobiscie polecam wymienic na diode jesli ktos chce miec podswietlenie tylko ze jakas deliaktna diode nie te supe jasne,
tam jest zaroweczka jak wlaczamy swiatla to ona sie pali caly czas wiec sie szybko przepala
musisz wyjąć popielniczkę a następnie wykręcić obudowę popielniczki u mnie w 5 gen jest mocowana na 3 wkręty po wykręceniu ostrożnie wyciągnij obudowę popielniczki z gniazda (żebyś nie oderwał przewodu od podświetlenia popielniczki) i wyjąć żaróweczkę przekręć ją o kąt 90 stopnij i wyciągnij
kurde Thomas a napisz ty masz bude robiona od 96?
w 92-95 na poczatku mialem tez podswietlenei to kkurde mi siadlo i chcialem wymienic na diode no i tak wymienilem ze po otwieraniu mnie oslepialo,
osobiscie polecam wymienic na diode jesli ktos chce miec podswietlenie tylko ze jakas deliaktna diode nie te supe jasne,
tam jest zaroweczka jak wlaczamy swiatla to ona sie pali caly czas wiec sie szybko przepala
no ja mam wlasnie koniec 92' i też myśle nad diodą a dokładniej niebieściutka pod kolor mojej hani :) rozumiem że dawałes 12V?? czy inną??
a co do tego palenia cały czas to myślałem ze to jest jakoś sprytniej rozwiązane np że świeci tylko po wysunięciu popielnicy więc chyba cosik z nią pokombinuje żeby tak było :D
[ Dodano: Sob 27 Sie, 2005 ]
musisz wyjąć popielniczkę a następnie wykręcić obudowę popielniczki u mnie w 5 gen jest mocowana na 3 wkręty po wykręceniu ostrożnie wyciągnij obudowę popielniczki z gniazda (żebyś nie oderwał przewodu od podświetlenia popielniczki) i wyjąć żaróweczkę przekręć ją o kąt 90 stopnij i wyciągnij
OK dzięki tak zrobie :) zobaczymy co z tego wyjdzie