Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Logo na kierownicy

lajsta
07-08-13, 13:05
Witam, czy ktoś jest mi w stanie podpowiedzieć w jaki sposób jest przymocowane płytka z logo H do kierownicy? Czy są to jakieś zaczepy czy jest po prostu przyklejone? Nie chciałbym przy nim grzebać tak żeby poduszka wmontowała mi go w czoło :D

marioZ
07-08-13, 15:58
U mnie przyklejone

owsikk
07-08-13, 22:55
Nie wiem jak w civicach 2001-2005, ale w ufo znaczki na kierownicy mają plastikowe wypustki, i są rozprasowane po wewnętrznej stronie czarnego plastiku poduchy. W taki sposób powinno byc też w naszych wersjach. Wtedy jest pewność, że przy wystrzale nie dostaniesz nim w twarz. Generalnie widziałem na sieci znaczki klejone na piankową taśmę dwustronną... nie wiem jak to się ma do bezpieczeństwa.

jozek_marek
11-08-13, 11:17
w VIIgen jest tak samo jak w ufo - lecz nie plastikowe a aluminiowe. te "łapki" są zagięte i zaprasowane/zalane tworzywem z zaślepki poduszki.

MotoAutko_pl
13-08-13, 22:12
Moim zdaniem generalnie zaklejenie loga taśmą to dobre rozwiązanie,przynajmniej jeżeli chodzi o kwestie samego bezpieczeństwa i warto się nad tym zastanowić. U mnie też przyklejone.po jakimś czasie nie ma mowy o tym aby samo zaczęło odchodzić.