Zobacz pełną wersję : gumy PU staba przod
siemanko potrzebuje szybkiej odpowiedzi czy gumy PU stabilizatora przecinaliscie jak orginalne czy w całosci je na chama przecisnac ????
Powinny być nacięte odrazu.
ale nie są, to rozumiem se mam przeciac?? czy prubowac naciagnac?? nierozwala sie??
Zgadza sie nie sa przeciete, przetnij w tym samym miejscu co oem, nic sie z nimi nie stanie.
z Olkusza nie są nacięte, ja rozkminiałem, że gdyby je wsadzić bez nacinania to mogły by jeszcze lepiej spełniać swoją rolę, ale nie chciało mi już odkręcać łączników żeby je tak wsadzić. więc też ciąłem na wzór oem
myślę ze spróbuje wsadzić cale, bo tez mi się wydaje ze będzie lepiej niż jak przecięte, a jak nie darady to przetnę i tyle.
Szkoda zachodu, od razu się takie coś przecina, Produkuje się w całości, aby ograniczyć koszty produkcji... wylatuje z wtryskarki i od razu opakowanie...
Lepiej przeciąć, bo potem jak będziesz potrzebował wymienić to czeka Cie rozkręcanie całego stabilizatora.
posłuchałem was;) gumy przecięte wszystko złożone jak należy i śmiga:D