Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Klimatyzacja czy bedzie pasowala?

IksDe
06-08-13, 11:03
Witam, mam takie oto pytanie, poniewaz chce kupic klimatyzacje od jednego z uzytkownikow forum i ja jak i on nie jestesmy pewni czy bedzie pasowac, klimatyzacja pochodzi z silnika d14a2 a ja posiadam d14a1 :D. Wydaje mi sie ze powinna pasowac, ale lepiej sie upewnic przed zakupem.
Pozdrawiam.

Młody ŁDZ
06-08-13, 11:04
Bedzie.

IksDe
06-08-13, 11:23
Sory, i tak sie pomylilem - mam d14a2 -.- cos mi sie pomieszalo, mozna usunac.

MM63
06-08-13, 16:55
Eeee, to jak klima z D14A2, to do D14A2 powinna podejść.

:D

zychol
09-06-15, 21:43
Witam Forumowiczow. Pisze w tym temacie bo nie bardzo wiedzialek gdzie indziej pisac. Posiadam Honde Civic 1996r coupe 1.6 KAT EJ6 i ogolnie rzecz biorac jestem w niej zakochany (mimo iz motoryzacja nie jest lekko mowiac moja mocna strona). Jezdze Nia juz 2 lata i mysle intensywnie o zmianie auta glownie z tego powodu ze nie ma klimy moj Civic. I tak sobie pomyslalem ze gdyby dalo sie zamontowac w Niej klimatyzacje w miare rozsadnych kosztach to zostal bym z Nia na kolejne pare lat...czy ktos z Was ma lub mial stycznosc z tematem? Jestem z Wroclawia i chetnie udal bym sie do kogos ogarnietego co by mi moja hanie schlodzil troche ;)

edit: mozna zamknac. Watek przeniesiony

vnv_nation
09-06-15, 21:47
A ty normalny jestes? Jeszcze w 10 tematach napisz tego samego posta :|

zychol
09-06-15, 21:57
Sorry ale pierwsze moje posty na forum i nie wiedzialem gdzie pisac zeby ktos to zobczyl. Sorry za SPAM. Pousuwam tylko powiedzcie w ktorym temacie zostawic to tak zrobie...ps. lekarz nie stwierdzil specjalnych uchybien

vnv_nation
09-06-15, 22:01
Zmien lekarza bo cie oklamuje.
Zarejestrowales sie na forum, wiec musiales przeczytac i zaakceptowac regulamin i zasady tu panujace.
Zeby nie musial daleko szukac: http://www.strony.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

zychol
09-06-15, 22:11
ogolnie to bujaj sie ziomus! Korzystalem z opcji szukaj i wlasnie dlatego wpisalem w kilku tematach bo te tematy mi wywalilo. Czyli zrobilem dokladnie tak jak mowi twoj jakze smieszny tutorial. Poza tym forum chyba jest po to zeby pytac (spr sobie co oznacza slowo forum) a nie po to zebys wywalal swoje fustracje na innych (nie moja wina ze pracujesz w dupnym miejscu za dupny hajs w do dupy godzinach) Zluzuj sie troche i jak nie masz nic ciekawego poza pojezdzanim po innych do roboty to idz sie poucz po prostu troche. Moze cos Ci w glowce z tego pozostanie. Pozdrawiam gorąco!

vnv_nation
09-06-15, 22:17
http://m.memegen.com/xnlgg3.jpg