FaziRBK
05-08-13, 19:25
Panowie mam pytanie do was, ponieważ zamierzam zrobić mpfi w eg4 mojej kobiety, ale moje pytanie brzmi bo ona ma wersję z klimą a wiązki, które mam od mpfi są z auta, które jej nie miało. I czy po wymianie wiązki kabinowej i silnikowej na tą bez klimy(obd1) będę musiał jakąś część wiązki/kabli przerzucić z tej z eg4(obd0) żeby klima była w pełni sprawna?
Czy np: wiązka klimy to jest jakiś oddzielny kawałek, którego nie muszę zmieniać?.
A drugie pytanie, odnośnie elektryki szyb i szyberdachu, ponieważ ta wiązka obd1 mpfi je posiada a moja z eg4(obd0) nie miało w ogóle elektryki, z tym, że tą wiązke z obd0 chcę przerzucić do civica, który ma tą elektrykę. Dokładniej ma to być zamiana biorę od kumpla mpfi kompletne i ona ma wersje z szybrem i elektryką szyb ale bez klimy, a ja mam z klimą ale bez elektryki.
Też pewnie część kabli trzeba przerzucić, bez rzeźby się nie obejdzie?
Czy np: wiązka klimy to jest jakiś oddzielny kawałek, którego nie muszę zmieniać?.
A drugie pytanie, odnośnie elektryki szyb i szyberdachu, ponieważ ta wiązka obd1 mpfi je posiada a moja z eg4(obd0) nie miało w ogóle elektryki, z tym, że tą wiązke z obd0 chcę przerzucić do civica, który ma tą elektrykę. Dokładniej ma to być zamiana biorę od kumpla mpfi kompletne i ona ma wersje z szybrem i elektryką szyb ale bez klimy, a ja mam z klimą ale bez elektryki.
Też pewnie część kabli trzeba przerzucić, bez rzeźby się nie obejdzie?