Zobacz pełną wersję : Reflektory przednie CRX 2. gen./Civic 4. gen.
Czy reflektory przednie CRX 2. gen. sa takie same jak Civic 4. gen.? Mam na mysli budy ED oczywiscie.
tak. byle rozdzielic 88-89 i 90-91.
tyż powinny... tylko nie bierz tych sedanowych jednoczesciowych, bo te nie pasuja. a przynajmniej nie tak od razu :D
takich:
http://www.patiktp.neostrada.pl/Zdjecia/sedan.jpg
OT>
Śliczny ten sedanik
i 5gen ma ładny kolorek
Pierwsze widze takie lampy, ale to proste ze nie beda pasowac, bo sedan ma inne blotniki.
W kazdym razie dzieki Pati, temat mozna zamknac.
Pozdrawiam
Na europie takie lampy w sedanie byly wogole dostepne?? bo taki pomysl mi sie rodzil w glowie zeby tak zrobic sedana ale nie bede przeciez sciagal calego przodu z USA bo mnie to majątek wyniesie z 1000$ pewnie
Elmer - normalne lampy beda pasowac, tylko pozycje sa inne, bo i inne sa blotniki.
lukasmc - te lampy byly dostepne w japonii, malezji i innych rynkach rhd. sedana mozna b.fajnie zrobic. byle znalezc 1,6 bo ma juz tarcze z tylu :>
Moze rozwine watek
Na rynku dla ¨skosnookich¨ wszystkie Civici (sedan i hatch) z lat 1990-91 mialy przod taki jak u nas iVT.
Doszedlem do tego szukajac na japonskich stronach o 4gen.
Czyli np Civic 4gen Si 1991 z silnikiem ZC DOHC mial wyglad taki sam jak iVT w Polsce (tylko zdaje sie nie mial tej dokladki tylnego zderzaka i progow - zarezerwowane dla SIR)
Ciekawostka :
Najmocniejszy sedan na japonie mial ZC DOHC inside (i oczywiscie przod jak iVT w Polsce)
siem nie zgodze. sedan dohc mial lampy jak te na focie, a one nie sa jak w ivt. japoński Si ZC DOHC wygladal jak nasze europejskie 16i-16 z D16A9, i mial takiego samego garba na masce. end of story.