Zobacz pełną wersję : Podswietlenie srodka
elo
chcialem zobaczyc jakie sa kable w lampce w samochodzie wiec zdjalem oslonke i chcialem odkrecic 2 śruby ktore trzymaja plastik i podczas odkrecania dotknalem kluczem tej blaszki ktora podtrzymuje zarowke, poszla jakas mala iskierka i swiatlo nie dziala, cos pewnie spalilem :( jak to naprawic??
Sprawdź bezpiecznik nr 3 (7,5A) w skrzynce bezpieczników pod kierownicą
byl to inny bezpiecznik ale problem rozwiazany ;) ;)
THX
a ja mam taki problem podobny.. wkładałem zarówke diodową w lampke i mi błysło cos trzy razy i nie swieci.. nie znalazłęm zepsutego bespiecznika.. so to moze byc ?
A żarówka sprawna - może to ona się spaliła
zarówek mam z 10 zwykłych i pare diodowych.. i zadna nie dziala.. pierwsze w sumie co spawdzilem xD
do lampki nie dochodzi prąd bo sprawdzałem miernikiem...
siemka!
mam mały kłopot, przestały mi działać równocześnie światła stopu i klakson :szok3:
sprawdziłem bezpieczniki 2x, akumulator tez jest oki !!
nie wiem za co sie teraz zabrać ??
pozdrawiam sylwek
Pod klapą bezpieczniki sprawdzałeś? Bo mi się wydaje, że tam jest ten bezpiecznik od klaksonu. Sprawdż obie puszki, bo raczej bezpiecznik to będzie.
jaki bezpiecznik jest od kierunkowskazów ?;>
i jaki bespiecznik jest od podgrzewania tylnej szyby :D? bo ani nie grzeje ani po wcisnieciu guzika nie swieci sie dioda w guziku:(
a jaki bezpiecznik jest od mannuala albo instrukcji obsługi ??? :/
a ja mam taki problem podobny.. wkładałem zarówke diodową w lampke i mi błysło cos trzy razy i nie swieci.. nie znalazłęm zepsutego bespiecznika.. so to moze byc ?
Kolego mam taki sam problem po identycznym incydencie, bylem w ASO i chlopaki nie wiedza co moglo sie stac :( zalozylem podobny temat na forum
pozdro.