Zobacz pełną wersję : Prośba o wymiary bagażnika
Witam!
Zastanawiam się nad zakupem Civica 06-12 UFO i w związku z tym wracam się do Użytkowników tych aut w wersji 5-drzwiowej z prośbą o zmierzenie bagażnika.
W litrach wiem ile ma pojemności :) Chodzi o szerokość i długość w cm, gdyż zastanawiam się, czy zmieści mi się tam wózek dla dziecka.
Z góry dziękuję za fatygę :)
pozdrawiam
Cięzko na podstawie tych dwóch wymiarów stwierdzić czy wózek wejdzie. Jesli nie jest to coś dla bliźniaków bądź coś mega dużego a'la jakaś emmaljunga to powinien się zmieścić. Chociaż jeśli koła są zdejmowane to nie powinno być problemu z żadnym wózkiem. Ja wożę Teutonię Spirit S3 z gondolą bądź spacerówką i mieści się bez problemu. Nie muszę zdejmować kół. W bagażniku zostaje jeszcze dużo miejsca. Sprawdź dział IX gena. Był tam podobny wątek.
Cięzko na podstawie tych dwóch wymiarów stwierdzić czy wózek wejdzie. Jesli nie jest to coś dla bliźniaków bądź coś mega dużego a'la jakaś emmaljunga to powinien się zmieścić. Chociaż jeśli koła są zdejmowane to nie powinno być problemu z żadnym wózkiem. Ja wożę Teutonię Spirit S3 z gondolą bądź spacerówką i mieści się bez problemu. Nie muszę zdejmować kół. W bagażniku zostaje jeszcze dużo miejsca. Sprawdź dział IX gena. Był tam podobny wątek.
Witam!
Wózek raczej standardowy ale już widzę, że na samej długości prawie 20 cm dłuższy od Twojego po złożeniu :O Stąd właśnie prośba o fatygę i zmierzenie ile cm ma bagażnik ufolca :)
pozdrawiam
wymiary orientacyjne: szerokość od nadkola do nadkola 104cm, głębokość po podłodze 85cm, na wysokości ok. 45 cm od podłogi maleje do 40cm z lewej i prawej strony ( ze względu na pochylenie oparcia kanapy i pokrywy bagażnika)
wymiary orientacyjne: szerokość od nadkola do nadkola 104cm, głębokość po podłodze 85cm, na wysokości ok. 45 cm od podłogi maleje do 40cm z lewej i prawej strony ( ze względu na pochylenie oparcia kanapy i pokrywy bagażnika)
Bardzo dziękuję, o to chodziło! Czyli widzę, że mogę się rozglądać za tym autem :) Pozdrawiam!
Witam!
Zastanawiam się nad zakupem Civica 06-12 UFO i w związku z tym wracam się do Użytkowników tych aut w wersji 5-drzwiowej z prośbą o zmierzenie bagażnika.
W litrach wiem ile ma pojemności :) Chodzi o szerokość i długość w cm, gdyż zastanawiam się, czy zmieści mi się tam wózek dla dziecka.
Z góry dziękuję za fatygę :)
pozdrawiam
Jaki masz model wózka?
Ja wkładam bez demontażu kół X-Landera a ten jest dość sporym wózkiem.
butler.gdansk
28-07-13, 22:15
Ja np. wkładam Quinny Buzz i zostaje jeszcze duuużo wolnego miejsca na zakupy.
u mnei x-lander XA bez problemu. Jeździła Gondola, teraz spacerówka, miejsca zostaje sporo. To co kocham w tym bagażniku to możliwość ustawiania sporych walizek w pionie (oczywiście mam zestaw naprawczy zamiast zapasówki).
mam coś takiego:
ABC DESIGN COBRA PURPLE-BLACK
Miałbym małą prośbę do użytkowników ufo :p Czy ktoś z was mógłby zmierzyć i podać wymiary miejsca na koło zapasowe łącznie z jego wysokością po zamknięciu? Znajomy planuje zakup i zastanawia nas co tam da radę zmieścić :D
Butla LPG 600x225mm mieści się w obwodzie, ale na wysokość podnosi klapę o jakieś 5cm :)
Dzięki za szybką odpowiedź :) Czyli całkiem sporo można tam upchnąć :p
Dzięki za szybką odpowiedź :) Czyli całkiem sporo można tam upchnąć :p
Prosiłbym jeśli to możliwe żeby ktoś zmierzył wysokość/głębokość tej wnęki w bagażniku w civicu ufo VIII gen. Jaka jest po zamknięciu klapy?