Zobacz pełną wersję : naprawa lakiernicza przedniego zderzaka
Witam, moja honda Civ Sport 1,8 5d AT 2012 jest już "dojrzałym samochodem", ponieważ jak to bywa w przypadku nowych samochodów, musi nadejść "ten dzień". Jakiś fjót przytał mi przedni zderzak z lewej strony. Paskudnie to wyglądało. Ponieważ auto jest na gwarancji, więc naprawa została wykonana w Autowest w Wawce. Koszt 750 zł., naprawa profesjonalna, więc polecam ten serwis. Przy okazji szef serwisu stwierdził, że naprawy blacharsko-lakiernicze tego modelu są nieco tańsze od 8 gena. Pozdrawiam całą społeczność.
Witam, moja honda Civ Sport 1,8 5d AT 2012 jest już "dojrzałym samochodem", ponieważ jak to bywa w przypadku nowych samochodów, musi nadejść "ten dzień". Jakiś fjót przytał mi przedni zderzak z lewej strony.
Mnie dziś spotkało to samo (też Civ Sport 1.8 5d 2012), ale w moim przypadku jakiś ch.j na parkingu w Katowicach przejechał mi przez felgę, nadkole i drzwi kierowcy. Był czerwony, bo są wyraźne ślady lakieru. Czekam na razie na oględziny i wycenę z ubezpieczenia AC. Policja pewnie umorzy, nie ma świadków, choć szukam.
Faktycznie 750zł za lakierowanie zderzaka to tanioszka ;)