Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wybor koloru ???? eg4

Davido
21-07-13, 14:23
witam wlasnie juz koncze generalny remont blacharski mojej hondy tylko mam problem z wyborem koloru : honda to eg4 myslalem o koloze subaru 02c niebieskim co o tym sadzicie pozdrawiam wszystkich :)

zakit
23-07-13, 10:04
robisz pod nas auto? fajnie :D to mi sie podoba sinokoperkowy róż. polecam.

mes
23-07-13, 10:32
weź sobie tu popatrz jak wygląda fura w różnych kolorach
http://www.ultimatewindowtinting.com/tinting-tool/app.php

ClubX
24-07-13, 22:12
Też marzyłem właśnie o niebieskim, ale jeśli chcesz mieć oryginalnie to pomaluj na pomarańczowo :)
Osobiście mam czarnego i nie jest źle ;] ale to klasyczny kolor w Civic'u.

Davido
02-08-13, 08:48
powiem ci kolego ClubX ze tez o tym myslalem kolorze ale nie moge za cholere sie zdecydowac :(:(
Aco do kolegi na 1 miejscu to jak masz pisac takie glupoty ze pod kogos robie auto to sie mylisz to moja wizja tylko a moze to ty pod kogos zrobiles swoje

a i myslalem zrobic czarna maske i dach do tego niebieskiego

pp89
02-08-13, 12:00
ze pod kogos robie auto to sie mylisz to moja wizja Jakbyś miał "swoją wizje" to puszki z farbą by już czekały na malowanie a tego tematu by nie było. Widać że chcesz zrobić fure tak żeby zbierała same ochy i achy...
Dobrze Ci zakit napisał.
Podałeś tylko jeden kolor, więc wnioskuję ze oczekujesz od nas potwierdzenia.
Tak, subaru 02c będzie świetnym wyborem :rolleyes:

marwol
02-08-13, 12:20
Ja bym na różowo ****ął :)

Tapatalk

Młody ŁDZ
02-08-13, 12:22
niebieskim b62p Ci nie odpowiada ?

Michał102
02-08-13, 12:50
Różowy w zielone serduszka zrobiłby przeciąg. Ja właśnie ta taki będę malował:)

probestic
02-08-13, 20:07
Ja bym poszedł w marrakesh brown z palety bmw. Dla mnie najładniejszy kolor od kilku lat.

poniak
02-08-13, 20:53
A jaki kolor seryjny ? Civici miały wszystkie org. kolory względne, ja bym nigdy nie przemalował auta w inny niż seryjny kolor, ale to moja opinia, pozdro.

zakit
03-08-13, 11:25
powiem ci kolego ClubX ze tez o tym myslalem kolorze ale nie moge za cholere sie zdecydowac :(:(
Aco do kolegi na 1 miejscu to jak masz pisac takie glupoty ze pod kogos robie auto to sie mylisz to moja wizja tylko a moze to ty pod kogos zrobiles swoje

a i myslalem zrobic czarna maske i dach do tego niebieskiego

sory stary, ale to ty sie pytasz nas na jaki kolor masz malowac a nie ja. moj civic byl moim civicem i nikt przy nim nie maczal palców. a jak narazie to ty wybierasz kolor przez internet - powodzenia w tuningowaniu...

Davido
03-08-13, 15:23
nie wiem czy tak dobrz napial bo pod nikogo auta nie robie sam na to wpadlem ale myslalem ze macie cos fajnego bo zawsze mozna swoja wizje zmienic

donald1992
03-08-13, 17:47
Jak podoba Ci sie niebieski z czarna maska i dachem to maluj tak..Bedziesz sie sluchal innych, a pozniej jak wyjdzie lipa to do kogo bedziesz mial pretensje?
Ja osobiscie bym nie pomalowal tak jak Ty chcesz

woPo
04-08-13, 01:05
I ja też nie. W internecie jest 245781024 zdjęcia EG w różnych kolorach. Użyj google grafika.