Zobacz pełną wersję : Felgi
mam takie pytano czy da rade u nas dostac to cudo jezeli tak to ma ktos jakis namiar i mniej wiecej cene jaka by byla http://images3.fotki.com/v35/photos/2/29742/731394/kaynew3-vi.jpg
wpadnij do fun designa, jest duzy wybor felg z usa... chyba ze 20 czy 30 firm... jest w czym przebierac...
sprobuj w Kurnikach kolo Bielska :P wiem ze tam felg aluminowych maja pelno :P , ale pewnie nie o taka pomoc ci chodzilo :oops:
wpadnij do fun designa, jest duzy wybor felg z usa... chyba ze 20 czy 30 firm... jest w czym przebierac...
raczej nic podobnego tam nie znajdziesz
predzej szukalbym w necie, moze na ebay'u, ale wydaje mi sie ze ciezko, ale moze ktos cos wie...
o ile pamietam, to maja rozstaw srub 4x114,3, tak więc do kompletu jeszcze piasta od 4ro srubowego ITRa albo od pralki.
szukalem w necie ale kurcze zeby znalesc cos takiego to trzeba naprawde miec chyba szczescie a jak ktos widzial to niech szepnie slowko gdzie i jak :D
fura w twoim avatarze ma takie fele - poszperaj po stronach jakie sa napisane na fotce...
wiem szperalem lukalem ale nic na sprzedaz takiego nieznalazlem :cry:
znasz juz model tej felgi?
Chłopaku zapomnij! To Mugen M7, te fele przestali robić w 1994r. To jest taki klasyk i rarytas że ludzie w USA jeśli je mają to trzymają je w zamknięciu pod prądem i tylko w Dzień Niepodległości zakładają je na samochód. Jeśli ktokolwiek stwierdzi że je sprzedaje to cena będzie CHORA! Jak się na nie uparłeś to bardziej obrałbym kierunek poszukiwań na Japonię a nie USA.
wiem ze ciezko bedzie znalesc i wiem ze cena chora bardzo ale i tak bede szukal a jak nie to moze cos podobnego :D
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7936156942 :grin:
tylko troche drogie :?
Cena i tak jest okazyjna.
no naprawde niezle sobie za to licza. ja bym ich nie chcial nawet za 200$ tylko nie piszcie ze sie nie znam , porostu nie w moim typie.
no fakt, brzydkie to one są :D
raczej nic podobnego tam nie znajdziesz
predzej szukalbym w necie, moze na ebay'u, ale wydaje mi sie ze ciezko, ale moze ktos cos wie...
dopiero dotarlem ponownie do tego tematu...
jest duza szansa ze cos sie znajdzie. nie mowie o ofercie znanych nam felg typu aez czy oz, jest mnostwo felg sprowadzanych ze stanow. moze jeden z amerykanskich producentow takie produkuje...
no fakt, brzydkie to one są :D
nieznacz sie :D
Ps.sam jestes brzydki :D
aq felusie sa pierwsza klasa :twisted:
felusie sa pierwsza klasa
nie powiedzialbym... ale jest to pewien klasyk... picasso tez mi sie nie podoba a jednak ile kasy sie placi
Felgi sa oryginalne, niepowtarzalne, ladne, unikatowe, drogie, inne. Ja mam inne modele, o których marze, ale te tez w pewnym sensie sa fajne i chcialbym je miec w swoim garazu.
no fakt o gustach i guscikach sie niedyskutuje ale dla mnie sa wypasne nieobrazil bym sie gdyby moj civiczek stanal na czym takim kiedys :oops:
nio widzisz, ja swojego widze na dtm competition 17''... ale tez nie nastapi to... a sporo jest ludzi ktorym sie ta felga nie podoba
gdyby wszystkim podobalo sie to samo to bylo by nudno. proste
no to tak jak pisalem na poczatku, pamietaj ze maja rozstaw nie 4x100 tylko 4x114,3 - piasty od cztero srubowego itr albo od pralki.