Zobacz pełną wersję : Dokładki
Witam czy dokładka Vti-s podejdzie do zdrerzaka od przedlifta ? i tylna terz ?
Olej dokładki, zainwestuj w słownik.
Nie podejdą.
terz ?
Chodzi Ci o talerz?
O rany zainstaluj firefoxa bo ma wbudowany słownik ortograficzny
jak wam sie nie podoba to nie czytac . chcialem napisac cos innego i Backspacem nie usunelem do konca . a co do zderzakow to wydaje mi sie ze tylne sa identyczne ?
jak wam sie nie podoba to nie czytac . chcialem napisac cos innego i Backspacem nie usunelem do konca . a co do zderzakow to wydaje mi sie ze tylne sa identyczne ?
Haha, te kropki gdziekolwiek, nowe zdanie z małej, słowo w środku zdania z dużej, wierzę Ci - na pewno chciałeś coś innego napisać, ale nie wyszło ;)
Nikt cudów nie wymaga, niech post odrobinę trzyma się kupy.
Wróćmy do tematu: nie są identyczne, poliftowy ma plastikową listewkę, przedliftowy jest gładki, ale one są zamienne. Możesz sobie założyć przedliftowy zderzak do polifta i na odwrót.
poliftowy ma plastikową listewkę
Co by uściślić - wytłoczenie. Bo listewki nie można sobie jej zdemontować.
Możesz sobie założyć przedliftowy zderzak do polifta i na odwrót.
Czekaj czekaj, czyli normalnie mogę p&p wstawić sobie do przedlifta zderzak poliftowy tak?
Czekaj czekaj, czyli normalnie mogę p&p wstawić sobie do przedlifta zderzak poliftowy tak?
Jeśli przedliftowy podchodzi do polifta, to nie wiem jakim cudem miałby nie podejść poliftowy do przedlifta. Kształt przy nadwoziu jest taki sam, otwory też muszą być w tych samych miejscach, skoro przed- podchodzi do polifta.