Zobacz pełną wersję : Nowy użytkownik Civica--> kilka pytań odnośnie auta...
Witam. Od niespełna dwóch tygodni jestem właścicielem Hondy Civic 1,4 16v (MA8 D14A5) z 1996r. Mam kilka pytań odnośnie tego autka. Po pierwsze jak mogę najprościej zamontować cantralkę na pilota (mam centralkę, ale muszę kręcić kluczykiem w zamku)? We wcześniejszym aucie miałem na pilota i bardzo się do tego przyzwyczaiłem. Czy otwierając drzwi przednie od strony pasażera, to centralny powienie działać i otwierać resztę drzwi, czy nie (u mnie otwierając drzwi od pasażera reszta pozostaje zamknięta)?
na drugie pytanie Ci odpowiem, ze nie. Bo master - silownik ktory otwiera wszystkei zamki jest tylko po stronie kierowcy...
zamek od pasażera nie otwiera reszty drzwi, a centralkę zamontuj przy oryginalnym sterowniku - sterowanie masą i jak nie masz w drzwiach kierowcy siłownika to musisz dołożyć siłownik
na drugie pytanie Ci odpowiem, ze nie. Bo master - silownik ktory otwiera wszystkei zamki jest tylko po stronie kierowcy...
Po stronie pasażera, gdyby był po stronie kierowcy centralny by nie działał.
Po stronie kierowcy nie ma siłownika
Po stronie pasażera, gdyby był po stronie kierowcy centralny by nie działał.
Po stronie kierowcy nie ma siłownika
dobrze gada :) - po stronie pasażera,
od strony kierowcy jest normalny zamek z włącznikiem siłownika
odświeżam temat. kupiłem centralkę sterowaną minusem wraz z siłownikiem. teraz pytanie gdzie mam się wpiąć żeby przy otwieraniu/ zamykaniu świeciły mi kierunki? Mam z centralki dwa wyścia na prawe kierunki i na lewe.