Zobacz pełną wersję : Tylne nadkola - czy próbował ktoś zamontować tylne nadkola?
Witam, czy próbował ktos zamontować tylnie nadkola ? Ja długo szukałem takowych jednak nie udało mi się znaleść nigdzie orginalnych (pewnie wogóle nie są produkowane) Za to znalazłem na allegro kogoś kto sam odlewa je z formy, ale szkopuł w tym, że za cholere nie wiem jak sie do tego zabrać :/
Ja zakupiłem nieorginalne nadkola na giełdzie samochodowej po 20 albo 25zł/szt. Niby gość sprzedał je jako do civic`a ale chyba 1/3 musiałem po odcinać żeby spasowały a do tego opalarka też miała dużo roboty. :/
ja bym sie w to nie bawił... myśle, że dobrym rozwiązaniem jest oczyścić nadkole i jakiś środkiem do konserwacji wysmarować...
Mi też człowiek takie sprzedał... że niby do naszego civica, ale okazała się wielka kupa...
Nikt nie chciał się podjąć ich instalacji, bo nie pasowały w żaden sposób... teraz leżą i zagracają tylko garaż. Chce ktoś oddam darmo, tylko odbiór własny bo nie mam czasu ani ochoty wysyłać.