Zobacz pełną wersję : Który akumulator kupić 4max,yuasa,zap
Mam możliwość kupna któregoś z tych akumulatorów po przystępnej cenie. Może macie doświadczenia z tymi markami i doradzicie mi który kupić albo odradzicie.
Dzięki za poświęcony czas i pozdrawiam.
albo jak po taniosci to norauto
Stawiałbym na Yause
Miałem w motocyklu, mam teraz w hance - zero problemów, jeszcze mnie nie zawiódł
ja bym zwial centre , cena dobra ostatnio 193 pln
nigdy nie kupujcie nic 4max, NIC!!!!! kupiłem kiedyś przewody hamulcowe elastyczne bo innych nie byłoa akurat i po roku mniej więcej się spęczył jeden
Mały, Zap-a sobie odpuśc,polecam Banera lub Yause
ja polecam Autopart 0 problemów w razie reklamacji!!!
4Max to nie firma produkująca, tylko nazwa od sklepu dla "swoich" produktów, IC jak dobrze pamiętam.
A producentem w przypadku akumulatorów 4Max jest bodajże Varta
Więc nie ma co porównywać do innych produktów noszących tą samą nazwę, bo producenci są inni, a nazwa tylko ze względu na umowę sieć sklepów-producent.
Producent ma zapewninego odbiorce, sklepy niżsą cenę, bo nie pod nazwą na którą wydaje się kase na reklamę i mają umowy na większe ilości
ja mam zap i jak naraziejestem zadowolony.
W Krakowie jak sie pytałem o aku o tych rozmiarach to wszedzie wołali 500zł!! zap był za 300zł. Na allegro itp nie kupowałem bo potrzebowałem na szybkości bo poprzedni mi padł. Zwiedziłem kilka różych sklepów i takie ceny gigantyczne :djablek: Czy u Was też tak podrożały??
Czy u Was też tak podrożały??NIestety wszedzie tak podrozały a jest to związane z kosztami składowania i utylizacji złomu akumulatorowego itp.Na pocieszenie dodam ze akumulator np do MAN-a kosztuje blisko 1300zł
Bierz YUASA, bardzo żywotne akumulatorki .
Kupiłem kiedyś akumulator do skutera 12V4Ah Centra Exide a z tyłu widniał napis made in china :/