PDA

Zobacz pełną wersję : gwiny TUNING ART

Mugen89
13-07-13, 16:56
WITAM.

pytanie nastepujące czy ktoś zna ta firme? cos mozecie powiedizec o tym zawieszeniu? jezdził ktos na tym?

farto czy nie ma co sobie d... zawracać?

dzieki za odp

DoSeR
13-07-13, 18:24
Miałem okazję się przejechać na tym czymś. To już MTS V2 jest dużo lepszym wyborem od tego czegoś. Amortyzacji to tam nie ma prawie żadnej, a i jakoś wykonania jest mega kiepska.

kusi
13-07-13, 19:44
Jakość wykonania jak dla mnie okej, do zwykłej jazdy dobry, nie spodziewaj się po nim betonu.

DoSeR- rozwiń proszę swoją myśl. Miałeś ten gwint? Ja go mam, gwint jeździ już od 2 lat, od roku na max skręcony i jakoś mega kiepskiego wykonania nie zauważyłem.

DoSeR
13-07-13, 23:42
Weź do ręki tuning art i ap, albo inny lepszy gwint. To tak jakbyś wsiadł najpierw do jakiejś Dacii, a później wskoczył do VW, Audi czy nawet Hondy.

miodek89
13-07-13, 23:54
Wiadomo, DoSer ma rację. Tylko AP jest 2x droższy

Mugen89
14-07-13, 10:00
Jazda na tym nie jest jak np na tych coliverach z allegro? Twarde jak h...??? Zero amortyzacji

kusi
14-07-13, 12:32
DoSeR- porównujesz jakość ap do tuning art to porównaj też cenę. Coś za coś. Jak dla mnie za tą cenę jest okej.

Mugen89- ten gwint jest miękki, jak dla mnie twardszy od sprężyn MTS, ale na pewno nie beton. Jak masz coliovery których chcesz sie pozbyć to pisz do mnie na pw.

marcinkovsky
14-07-13, 12:53
Ja jezdze na TA i tak jak kolega wyzej napisał - za tą cene jest OK. To chyba najlepsze slowa zeby okreslic ten gwint.

Co do twardosci ... To jak ja sie przesiadłem z seryjnego zawiasu na TA to poprostu dla mnie to był beton. Teraz jest juz luz. Powiem tak, do ładnego obniżenia samochodu i do miasta to idealna sprawa, jest dosyc twardo, ale do szaleństw to niezbyt sie nadaje.

Reasumujac, lepiej kupic gwint TA niz springi obnizajace.

Karuzel
14-07-13, 13:10
a czy gwint ta lub mts mial kiedy amory koloru zoltego?? pytam bo jest taki gwint na sprzedaz, w dobrych pieniadzach, amory koloru zoltego tylko niewiadomo co to za firma, jedynie wybite na amorach sa dane : hd 509H made in eu high performance

marcinkovsky
14-07-13, 14:03
TA ma srebrne amory.
zolte ma na 99% KONI

DoSeR
14-07-13, 14:21
DoSeR- porównujesz jakość ap do tuning art to porównaj też cenę. Coś za coś. Jak dla mnie za tą cenę jest okej.
Wiadome, ale nawet taki niedużo droższy MTS V3 jest lepiej wykonany z tego co miałem okazje trzymać je w ręku.
Może był beton bo jechałem świeżo co po założeniu gwintu na auto i jeszcze się nie ułożył jak powinien. ;)

kusi
14-07-13, 14:22
Ta ma zółte wkłady, i na obudowie wybite logo.

Karuzel
14-07-13, 14:34
na amorze wlasnie nie ma wybitego logo TA ani MTS i dlatego sie pytam bo kolega ma od 2,5 roku mts gwint i mowi,ze jest koloru czerwonego :)