Zobacz pełną wersję : Znosi mi na lewo... i kupie zderzak i blotnik
Witam.. wczoraj kupilem honde.. piekna piateczke w sedanie.. fakt ze troche bita.. bo zzderzak do wymiany i blotnik.. i ejst maly problem.. bo mi ja troche znosi na lewo.. a blotnik dostal tak ze kola nie ruszylo.. bo znam hostorie tego auta.. i jeszcze mam pytanko.. za ile tak srednio mozna kupic mowy blotnik plus zerzak tylny do hondy civic V w sedanie?? pozdrooooo..
ostatnio ktos z forum mial do sprz. zderzak za 100 , poszukaj
Witam.. wczoraj kupilem honde.. piekna piateczke w sedanie.. fakt ze troche bita.. bo zzderzak do wymiany i blotnik.. i ejst maly problem.. bo mi ja troche znosi na lewo.. a blotnik dostal tak ze kola nie ruszylo.. bo znam hostorie tego auta.. i jeszcze mam pytanko.. za ile tak srednio mozna kupic mowy blotnik plus zerzak tylny do hondy civic V w sedanie?? pozdrooooo..
Skoro znosi to koło ruszyło...
poza tym czego dotyczy temat?
znoszenia?
zderzaka?
czy całkiem czegos innego...
Zmien tytuł na taki żeby cos mówił o problemie i napisz konkretnie w czym mamy Ci pomóc bo jak nie to będe zmuszony skasować temat.
Niekoniecznie koło ruszone, mi na pierwszych oponach, niewyważonych, "żeby do Polski dojechać" ściągało w lewo, koła musiałem oddać, kupiłem używki, badziewnie wyważone ściągały mniej na lewo, kupiłem nówki zimówki leciała prościutko, do czasu aż musiałem pościągać koła i i założyłem inaczej niż były, teraz ściąga lekko w prawo:D
Zacznij od wyważenia u jakiegoś solidnego oponiarza, potem ew. do jakiegoś dobrego diagnostyka ;)
Ceny części zobacz w dziale gielda, lub allegro, nie kupuj nieoryginalnych zamienników.