Zobacz pełną wersję : Nagrzewaja sie przednie felgi buczy przy hamowaniu ;-(
Witam.. mam taki problem ze przy jezdzie nagrzewaja mi sie przednie felgi.. z tym ze raczej na pewno nie jest to problem hamulcow czy tarcz bo wymienione je mialem jakies 2 miechy temu.. do tego zaczyna mi buczec cos w przednich kołach przy jezdzie.. czy to beda lozyska ?? I ile kosztowałaby naprawa ?? tzn. lozyska plus robocizna u dobrego mechanika ?? Prosze o pomoc..
Bez obejrzenia na zywo nikt Ci tego nie powie. Hamulce sprawdzic mozna latwo - podnies auto i zobacz jak sie kola kreca.
Sprawdzałem koła i kreca sie dobrze...
I ile kosztowałaby naprawa ?? tzn. lozyska plus robocizna u dobrego mechanika ?? Prosze o pomoc..
U Checkera łącznie jakies 400 zł. Podjedź do niego, to Ci zdiagnozuje :)
4 stowy ??? ale to chyba na oryginalnych czesciach?? a mi bardziej chodzi o jakies tansze ale wytrzymale zamienniki..a ilw sama robocizna by wyszla za obie strony lozysk z przodu ???
4 stowy ??? ale to chyba na oryginalnych czesciach?? a mi bardziej chodzi o jakies tansze ale wytrzymale zamienniki..a ilw sama robocizna by wyszla za obie strony lozysk z przodu ???
Haha, na oryginalnych pewnie znacznie więcej :) Łożyska kupowałem pod marką Kanaco i trafiły mi się Koyo w srodku (ok 100 zł z groszami za sztukę). Robocizna: ok. 100 zł za stronę.