Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : roznice w seryjnych sprezynach?

klakier dohc
07-07-13, 03:25
rozkminiaam jedna rzecz minowicie zakpilem polifta d14z1 i mimo tego ze ma stabilizator i sprawna zawieche amory itp jest bardzo miekki na zakretach ,
moje pytanie czy w tym ustrojstwie dlatego ze bylo 75 koni byly jakies miekkie sprezyny podlug reszty hond>?? bo jedno co juz mnie zdziwilo to cienki polosie i male przeguby podlug reszty d14stek
gleby napewno nie bedzie bo robiac tygodniowo 500km mi kregoslup padnie co wsadzic zeby bylo twardziej ale seryjnie z jakiegos aerodecka vti czy cos?/???? jak sie ktos orientuje w seryjnych sprezynachh prosze o podpowiedz bo zwalniac do 40 na zakretach to dosc meczace niestety pozdrawiam wszystkich z gory dzieki za pomoc

Labed2007
09-07-13, 23:21
moge ci polecić eibachy

klakier dohc
12-07-13, 01:08
wlasnie sie tak zlozylo kpilem ejbachy przod jest spoko co by nie bylo za nisko podnioslem z przod kielichy na amorach okolo 15mm na oponie 185 60 14 miedzy blotnikiem a kolem jest okolo 4 cm przeswitu i to mi pasuje gorzej z tylem bo sprzyny ktore kpilem to chyba eibach dedykowany do kombi obnizyc sie udalo ale grbosc drtu na tylnej sprezynie jest taka sama jak na przedniej i mi troche po nierownosciach zadek podskakuje ale za to na zakretach jest git":D