Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Jaki kolor wnętrza podpasuję do nadwozia ?

ziomal007
25-01-08, 09:51
Hejka , mam coupetkę tak± jak na avatarze. Kolor camelia red.
I zastanawiam się cały czas jaki kolor np. boczków i foteli pasuję do nadwozia ?
Tak samo jak z zegarami , mieszkiem itd.

Macie jakie¶ wizję :)

Dareko87
25-01-08, 10:09
czarne czarne czarne :D chcesz obszywac je jak±¶ skór±? moze cos jasnego, bo czerwony hmm zalezy od tego co i jak bedzie zrobione :)

ziomal007
25-01-08, 10:26
I to jest dupa bo mało jaki kolor pasuję :(
Zegary chciałem dać na czerwono ( pod¶wietlenia , malowanie wskazówek i nawiew ) ale to musi być ostry czerwony chyba , nie pomarańczowy jak ma większo¶ć.

No i boczek się wyciera od kierowcy i chyba będę zmieniał tapicerkę. Mieszek też bym wsadził jaki¶ fajny :)

Dareko87
25-01-08, 15:56
zostaw czarne wnetrze bo jest najlepsze a takie masz :) jedynie wymień to co sie ( zużyło- popsuło) mieszek kup jaki¶ handa z czerwon± nici± na na giełdzie taki kupisz :)

bcn
25-01-08, 16:35
ja bym proponowal czarne + czerwone detale (szwy, jakas jdmowa galeczka); czerwony bedzie strasznie zarowiasty. bedzie skora? alcantara? ew. mozesz polaczyc welur i wstawki z innego materialu

ziomal007
25-01-08, 22:44
Na pierwszy ogień idzie pod¶wietlenie całe czyli zegary i nawiew , i chyba na czerwono , no nie ? Boczki bym sobie zmienił i poszukam jakiego¶ zamszu raczej :) Jak boczki to i fotele pasowałoby obszyć. Mieszek , dywaniki , gałka , wszystko w planach :)

pit
26-01-08, 00:35
ja mam taki sam kolor i takiesamo auto.
obszywałem w ubiegłym tygodniu skór± kierownicę i mieszki ( od biegów i ręcznego)
tapicer mi doradził aby zrobić wstawki z czerwonej skóry.. i prezentuje się elegancko..
dodam jeszcze że pod¶wietlenie zegarów i nawiewu również mam na czerwono..
dywaniki ( narazie gumowe-zimowe) ale latem s± czarne obszywane czerwon± nici± dookoła.. i prezentuje się według mnie wszystko ładnie..
ale to już kwestia gustu..

camelia red
to to taki kolor jest...
a to ciekawe.. dobrze wiedzieć :aloha:

ziomal007
26-01-08, 17:13
Zdziwiony :p Poka fotki :D

pit
26-01-08, 23:15
nom zdziwiony odno¶nie koloru,, zeby¶ wiedział ;)

a fotki będę robił jak umyję autko mam na razie kijowe z telefony...
http://images31.fotosik.pl/121/88808597f8972141m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88808597f8972141.html)