Zobacz pełną wersję : Problem z szybami po stornie elektrycznej
Witam, mam Honde Civic VI sedan, i mam problem z otwieraniem szyb a dokładniej z elektryką, sprawdziłem panel, wszystkie styki na płytce są w porządku a przyciski nie działają oprócz lewej tylnej szyby. Co innego mogło nawalić? Może kable? Prosze o pomoc.
michalekbmw
27-06-13, 21:12
sprawdz polaczenie kostek w drzwiach, czesto jest tak ze sniedzieja tam styki badz sie wypiela jak ktos cos majstrowal przy nich..
no właśnie tak raz działają raz nie, możliwe że to kostki, sprawdze dzisiaj
konstruktor
28-06-13, 15:04
sprawdź czy przy otwartych drzwiach na maxa szyby się opuszczają/zamykają .... jeśli tak to, przyczyną prawdopodobnie jest 'ułamany' kabel pomiędzy drzwiami a karoserią.
Przeciez jagielski obraziłes sie na forum. W życiu też jak tania ****a sie zachowujesz?
tu jest link do wczesniejszego pytania tego bardzo młodego i kulturalnego chłopaka :)
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?181195-Problem-z-szybami-po-stornie-elektrycznej
Tapatalk
PAWELEKHONDA
28-06-13, 20:49
he dobre ,dobre mozna sie posmiac z tych przepychanek i kto mądrzejszy :) ale chłopak zrozumiał przynajmniej co ma za auto :)
a Ty marwol też tak dupy dajesz to tu to tam? .bo piszesz i tu i tam. ja sie nie obrażam, powiedzmy że trafiłem w złe miejsce.
Nie widzisz różnicy? Pomyśl jeszcze raz. Przepraszam, przeceniłem cie. Ucałuj mamę i idź spać.
Pozdrawiam :) no i mam nadzieje,że znalazłes rozwiazanie problemu z szybami.
Tapatalk
wyspałem sie i odrazu lepiej:) wiesz co, jak chcesz coś pomóc z tymi szybami to napisz coś konkretnego a jak nie to w prawym górnym rogu jest taki napis ,,wyloguj się,, , wciśnij i nie w****iaj ludzi swoimi jakże inteligentnymi komentarzami.