PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z szybami po stornie elektrycznej

jagielski
27-06-13, 21:08
Witam, mam Honde Civic VI sedan, i mam problem z otwieraniem szyb a dokładniej z elektryką, sprawdziłem panel, wszystkie styki na płytce są w porządku a przyciski nie działają oprócz lewej tylnej szyby. Co innego mogło nawalić? Może kable? Prosze o pomoc.

michalekbmw
27-06-13, 21:12
sprawdz polaczenie kostek w drzwiach, czesto jest tak ze sniedzieja tam styki badz sie wypiela jak ktos cos majstrowal przy nich..

jagielski
28-06-13, 13:38
no właśnie tak raz działają raz nie, możliwe że to kostki, sprawdze dzisiaj

konstruktor
28-06-13, 15:04
sprawdź czy przy otwartych drzwiach na maxa szyby się opuszczają/zamykają .... jeśli tak to, przyczyną prawdopodobnie jest 'ułamany' kabel pomiędzy drzwiami a karoserią.

marwol
28-06-13, 20:41
Przeciez jagielski obraziłes sie na forum. W życiu też jak tania ****a sie zachowujesz?

tu jest link do wczesniejszego pytania tego bardzo młodego i kulturalnego chłopaka :)

http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?181195-Problem-z-szybami-po-stornie-elektrycznej

Tapatalk

PAWELEKHONDA
28-06-13, 20:49
he dobre ,dobre mozna sie posmiac z tych przepychanek i kto mądrzejszy :) ale chłopak zrozumiał przynajmniej co ma za auto :)

jagielski
29-06-13, 21:05
a Ty marwol też tak dupy dajesz to tu to tam? .bo piszesz i tu i tam. ja sie nie obrażam, powiedzmy że trafiłem w złe miejsce.

marwol
29-06-13, 21:19
Nie widzisz różnicy? Pomyśl jeszcze raz. Przepraszam, przeceniłem cie. Ucałuj mamę i idź spać.

Pozdrawiam :) no i mam nadzieje,że znalazłes rozwiazanie problemu z szybami.

Tapatalk

jagielski
01-07-13, 07:49
wyspałem sie i odrazu lepiej:) wiesz co, jak chcesz coś pomóc z tymi szybami to napisz coś konkretnego a jak nie to w prawym górnym rogu jest taki napis ,,wyloguj się,, , wciśnij i nie w****iaj ludzi swoimi jakże inteligentnymi komentarzami.