Zobacz pełną wersję : Tylnia Półka
Witam.Mam pytanko za sto pkt. Wsadzał ktos glosniki 6*9(jajka) do modelu Sedan V gen.Jakies porady prosze.Myslalem ze polka jest demontowana ,a tu zonk.Półka z blachy pokryta materialem.Prosze o pomoc :d
lukasz43211234
26-01-08, 15:07
ja mam u siebie wsadzone 6x9 cali sam tego nie montowałem poprzedni właściciel to montował
no niema wyjścia ciężko te zgrzewy rozczepić:( proponuje diaxa i małą tarczę jednak pamiętaj o zasłonięciu szyb jakimś kocem lub tekturą
a ja jesli już to proponuję wyzynarkę albo w najgorszym razie dremela...
zeby włozyć 6-9 do sedna lub qp V gen trzeba niestety ciac blachę...
i bez dobrych nozyc do blachy będzie trudno...
w moim byłym sedanie wycinałem sam takie otwory
trzeba sie pomęczyc...
zeby włozyć 6-9 do sedna lub qp V gen trzeba niestety ciac blachę...
i bez dobrych nozyc do blachy będzie trudno...
w moim byłym sedanie wycinałem sam takie otwory
trzeba sie pomęczyc...
Dobrze ze pracuje w takiej firmmie gdzie maja takie nozyce :d
piotrlyszcz
30-01-08, 20:21
Siema.Faraon mogłbys zrobic kilka fotek w trakcie montazu tych głosnikow z krotkimi opisami bo mnie tez bedzie to czekało...Pozdro
Siema.Faraon mogłbys zrobic kilka fotek w trakcie montazu tych głosnikow z krotkimi opisami bo mnie tez bedzie to czekało...Pozdro
Spoko.Jak tylko zaczne to robic dam foty.Niestety narzaie brak czasu ze wzgledu na prace.Moze w sobote zaczne :afro:
sorry za OT ale
TYLNA a nie TYLNIA.
tylko ostrzezenie.....bo tez to przerabiałem...jak wytniesz otwory....to zamontuj te glosniki....na mdfie przykreconym do tej blachy od spodu...a miedzy mdf a blache daj jakas pianke, gabke lub cokolwiek co zniweluje drgania i brzeczenia metalu...