PDA

Zobacz pełną wersję : Przewdni gładki zderzak w Civic V gen i problem z rejestracja

leigimas
23-06-13, 21:29
Witam
Posiada ktoś na forum zrobiony przedni zderzak na gładko, jeśli tak to w jaki sposób ma zamontowana tablice rejestracyjną aby w żaden sposób nie oszpecić tego zderzaka?

thompson17
23-06-13, 23:39
moim zdaniem najładniej wygląda seryjna tablica na seryjnej podkładce zamontowana w fabrycznym miejscu, żadne blachy za szybą, relocatory itp, czy na trytytki w kratce chłodnicy bo to tylko szpeci, takie druciarstwo...
ja jestem zdania: albo zupełnie jeździć BEZ blachy z przodu albo seryjną tak jak z fabryki wyszło

sssikor
24-06-13, 00:05
w ostatecznosci mozesz wziac zwykly katownik przykrecic do niego blache (ramke, katownik przykrecic do jej dolnej czesci) i do zderzaka od dolu (od strony kratki) wtedy masz gladki zderzak i masz rejerke, jak chcesz zdjac to odkrecasz dwie srubki a zderzak gladki :P

PlushaQ
24-06-13, 00:32
moim zdaniem najładniej wygląda seryjna tablica na seryjnej podkładce zamontowana w fabrycznym miejscu, żadne blachy za szybą, relocatory itp, czy na trytytki w kratce chłodnicy bo to tylko szpeci, takie druciarstwo...
ja jestem zdania: albo zupełnie jeździć BEZ blachy z przodu albo seryjną tak jak z fabryki wyszło

x2

Lucas.FK2
24-06-13, 01:35
Ja tam rejestrację przyklejałem albo na taśmę do listew bocznych,albo na taśmę dwu stronną 3M i trzymało się fest :)
Albo magnesy od głośników na tyle zderzaka i poprostu wtedy przykładasz i się trzyma :p

Młody ŁDZ
24-06-13, 09:03
Albo magnesy od głośników na tyle zderzaka i poprostu wtedy przykładasz i się trzyma
"sie trzyma"

Rudy_
24-06-13, 16:38
Ja tam rejestrację przyklejałem albo na taśmę do listew bocznych,albo na taśmę dwu stronną 3M i trzymało się fest
Albo magnesy od głośników na tyle zderzaka i poprostu wtedy przykładasz i się trzyma
uważaj bo kolega weźmie to poważnie . ;)

Sorbek
24-06-13, 17:03
można też złapać na dwa wkręty obojętnie gdzie się chcę ;)