Zobacz pełną wersję : Przechylenie wydechu w prawo. JDM
Witam, może to głupie pytanie ale ciekawi mnie to. Jak zrobić by np wm sport lub jakikolwiek wydech był skierowany lekko w prawo. Chciałbym zobaczyć jak to by wyglądało w hani. Moje pytanie czy trzeba grzać rurę i ją lekko "skręcić" czy wystarczy pobawić się ułożeniem jej?. Dzieki za pomoc.
ps, wrzucam zdjecie z neta by było wiadomo o co mi chodzi. ;)
http://i152.photobucket.com/albums/s192/slodod/Lou/back.jpg
Na tym się nie znam ale poradzę Ci jedynie żebyś nawet NIE myślał o kupnie WM sport. Miałem to kiedyś w golfie i żałowałem zakupu tego śmiecia. Musiałem wozić tabletki od bólu głowy w aucie..
jedziesz do tlumikarza, mowisz jak ma byc i on ci robi ale w civiku slabo to wyglada
jedziesz do tlumikarza, mowisz jak ma byc i on ci robi ale w civiku slabo to wyglada
Imho: w czymkolwiek innym też. Jak w jakims tarpanie ;)
Imho: w czymkolwiek innym też. Jak w jakims tarpanie ;)
W Suprach dobrze to wygląda :P
W Nissanie S14A też to wygląda nieźle :)
tez bym zostawil na wprost - a jesli chodzi o tlumik - mam Mtecha - bardzo zadowolony jestem. Ponizej 3tysi jest naprawde cicho - a na trase zawsze mozna wlozyc silencer
Okej dzięki wielkie panowie, dzisiaj tak się przyjrzałem i wydech zostaje na prosto. Nie chcę robić jakiegoś wieśniakowozu z mojej hani. Myślę że temat można zamknąć. Pozdr0 ;)
metrowiec2
24-06-13, 17:28
mialem pod katem taki koncowy i wygladal wg mnie *****iscie ale tak darl ryja ze wytrzymac sie nie dalo :(