Zobacz pełną wersję : K20/24
Witam, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat modyfikacji K20/24?
Pozdrawiam.
to jest forum, wiec chyba kazdy moze
W takim razie proszę o wypowiedzi wszystkich którzy dłubali K serię jak w temacie.
Bez urazy ale nikt nie bedzie pisal poraz kolejny bo Tobie nie chcialo sie poszukac. Amerykanskie fora az kipia na temat tej modyfikacji wiec odrobina wysilku i bedziesz wszystko wiedzial. Jest tez kilka projektow z k20/24 na naszym forum tam tez troche znajdziesz informacji.
słyszałem ze magnetyzery switeni sie sprawdzają z głowicą k20 i dołem on k24
Panowie brak słów :(.. naprawdę..
Ale naprawdę moją dobra rada. Przed tym jak zdecydujesz się na jakieś modyfikacje i wydanie sporej kasy, to po prostu poczytaj.
Na forum jest pełno informacji na temat modyfikacji K serii i naprawdę warto przyswoić sobie trochę wiedzy, by wiedzieć czego się chce i czego można się spodziewać, gdzie stroić co kupić itd itd...
Panowie brak słów :(.. naprawdę..
Bez kitu brak słów. Niby nie ma glupich pytań, są tylko nietrafione odpowiedzi, natomiast nie wiem czy na głupie i bezsensowne pytanie, można mądrze odpowiedzieć.
Nawet nie sprecyzowałeś czego konkretnie chcesz się dowiedzieć, bo jak wszystkiego (cokolwiek to znaczy) tzn. że nie masz o tym zielonego pojęcia, a jak nie masz nawet kropli wiedzy, to z forum się wszystkiego nie dowiesz, więc w Twoim przypadku będzie lepiej jak po prostu zapłacisz komuś kto taką wiedzę posiada i bez większych problemów poskłada taki silnik od A do Z.