Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : W którym miejscu jest moduł w d13b2 ?????

ir3k3
18-01-08, 19:14
Witam wiecie moze w ktorym miejscu jest moduł w d13b2 ??? nie moge nigdzie znalesc a chce sprobowac go wymienic bo nie mam iskry w Hani cewka była sprawdzana i raczej jest dobra i teraz chce sie zabrac za moduł ale nie wiem gdzie on jest potrafi mi ktos pomoc ? Był bym tez bardzo wdzieczny za wszelkie wskazowki jak sie za niego zabrac przy ewentulanym rozkrecaniu a za fotki to juz bym był w stanie browarka postawic hehe Z gory dzieki

solonyone
18-01-08, 23:11
dostałeś bana od administratorów google:
link (http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=modu%C5%82+w+d13b2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8)

ir3k3
18-01-08, 23:54
Szukałem ale nigdzie nie ma konkretnej odpowiedzi w którym miejscu jest ten moduł pisza cos ze w aparacie zaplonowym ale gdzie dokładnie ? nie chce całego rozkrecac bo potem sie okaze ze to nie w tym miejscu i trzeba bedzie ustawiac zapłon dlatego musze miec pewnosc
i rzeczywiscie nawet jakby sie okazało ze ten moduł siedzi w tym aparacie to nie mam pojecia jak sie do niego dobrac Probowałem patrzec w aparacie ale jak sciagam kopułke to jest cewka widoczna od razu ale nie wiem gdzie jest ten moduł a tak jak napisałem nie chce
całego rozpiepszac jak nie mam pewnosci Dlatego prosze o konkretna odpowiedz a nie linka do google bo przeczytałem juz tych stron od ..... no duzo i nigdzie czegos takiego nie znalazłem

NuNeK
04-01-10, 22:46
Szukałem ale nigdzie nie ma konkretnej odpowiedzi w którym miejscu jest ten moduł pisza cos ze w aparacie zaplonowym ale gdzie dokładnie ? nie chce całego rozkrecac bo potem sie okaze ze to nie w tym miejscu i trzeba bedzie ustawiac zapłon dlatego musze miec pewnosc
i rzeczywiscie nawet jakby sie okazało ze ten moduł siedzi w tym aparacie to nie mam pojecia jak sie do niego dobrac Probowałem patrzec w aparacie ale jak sciagam kopułke to jest cewka widoczna od razu ale nie wiem gdzie jest ten moduł a tak jak napisałem nie chce
całego rozpiepszac jak nie mam pewnosci Dlatego prosze o konkretna odpowiedz a nie linka do google bo przeczytałem juz tych stron od ..... no duzo i nigdzie czegos takiego nie znalazłem

x2 chodzi o d15b2

Kosciech
04-01-10, 23:53
No nie moge, ludzie. jak nie macie bladego pojęcia co to jest moduł zapłonowy i jak wygląda to jedźcie do jakiego elektryka albo wysilcie troche bardziej mózgi. Moduł jest w aparacie zapłonowym, to taka puszeczka troche mniejsza od paczki zapałek koloru zielonego lub brązowego i przykręcona na 2 śrubki, podpięte są do niego 4 wsuwki z kablami. Czy taki opis wam wystarczy??? Macie tu linka z fotorelacją jak sie to wymienia: http://www.civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=4200 znalezienie tego zajeło mi ok 30s.