Zobacz pełną wersję : sukanie przy ruszaniu
Mam problem z moja honda a mianowicie przy ruszaniu zauwazyłem krotkie gluche puknięcie, występuje ono przy ruszaniu gdy silnik zaczyna skrecac sie na poduszkach stuknięcie wystepuje w okolicy katalizatora co moze być przyczyną? Dodam tylko ze gdy kola proste i tylko przy ruszaniu potem tego juz nie slyszałem.
Zobacz czy się to pojawi ponownie a jeśli masz gdzieś kanał to druga osoba może być pomocna
Jeden w kanał drugi do auta i ruszać
Robiłem juz to co pisałeś i stukanie slychać przy katalizatorze. Może coś tam stukać?
Osłona może stukać, bo śruby mogą przegnić. Zobacz w jakim stanie jest osłona.
U mnie ta osłona to raczej dzwoniła niż stukała
Ale skoro okolice kata to patrzeć ;)
zadne oslony ani wydech nie lata wszystko sztywne a te puki wskazuja na wydech. Na początku rzadziej stukało ale teraz t osie nasila.. ;/ i dzisiaj 2 razy mi zgasła przy powrocie do domu i jeszcze dodam ze mam lambde spaloną ale to nie powinno miec znaczenia.
Przy skrecaniu nic nie terkocze? Zuzyte przeguby napedowe mogą dawac objawy stukania przy ruszaniu.
Właśnie nie... ani przeguby ani maglownica nawet mechanik nie wie co to moze być robi sie to juz uciazliwe w korku. Chyba bd musial wywalac wydech żeby mieć pewnośc ze to on jest winny.
U kolegi może to dziwne ale miał problem ze sprzęgłem...