Zobacz pełną wersję : spryskiwacze/carbon
problem typu; spryskiwacze ktore chce przelozyc do carbon maski nie pasuja,otwory w masce sa troche mniejsze niz w orginale,czy macie pojecie z jakiego modelu auta nabylbym takie spryski?
Podejrzewam, że jak oryginały nie pasują to od C3 też nie będą pasować, ale one są tak tanie że może wartoby spróbować. Tylko nie wiem czy u nas w salonie citroena jeszcze będą :rolf3: A może.....jakoś powiększyć te dziury bardziej drastycznym sposobem??
Ps: Widze, że kolega z torunia :D Zapraszamy na www.htt.polserwer.net :D Honda Team Toruń ;)
jakos nie mialem przyjemnosci wiercic w carbonie, nie wiem jak to reaguje na wiertelka :/ moze jakos pod temperatura da rade?
tak myślałem-może dać komuś kto ogarnia babranie się w żywicy itp, niech rozwierci otworki delikatnie i zabezpieczy żywicą?
spryski maja zaczepy (1 albo 2)
moze jeden podciąć itp. i wejdzie
nie trzeba by maski wiercic
nawet jak zaczep odetne to i tak jest zbyt gruby!
To tam są dziurki na spryskiwacze czy na słomki jakieś?? :aloha: to bez rozwiercania podejrzewam się nie obejdzie. A jeszcze nie widze kolegi na naszym forum hehehe :D
nawet jak zaczep odetne to i tak jest zbyt gruby!
zostaje rozwiercic albo znaleźć spryski od.... czegoś mini????? ;) tylko jak będą działac to inna sprawa.
mateuszz86
17-01-08, 20:46
Pilnik w reke i do dzieła a jak nie to obetnij zaczepy i podklej spryskiwacz na tasme 3M dwustronna :d
Ja widziałem troche innne rozwiązanie. Spryskiwacze przemocowane pod szyba-nie do maski. Nie wiem jak to się sprawdzi w mgłowych spryskiwaczach ale zwykle dały rade.
A co wtedy z dziurami w masce skoro już są??
A co wtedy z dziurami w masce skoro już są??
zaślepki ;)
a z tymi w podszybiu to da się ogarnąc montażowo ale trzeba pamiętac o tym, że może kąt byc nie ten i technicznie może nie dawać rady "psikac" na szybe...
takie rozwiązanie ma ITR chociażby więc można podpatrzeć...
Skydiverek
18-01-08, 07:55
bez problemu to rozpilujesz, a jak sie boisz ze cos uszkodzisz to wal na PW to pomoge :)