PDA

Zobacz pełną wersję : Reczny Del Sol - tarczowka / Linki

Seba27
13-06-13, 11:35
Ostatnio po kilkunastu minutach zabawy na recznym przy zawrocie w lewo - strzelila linka i lewe tylne kolo zostalo przyblokowane.
Odkrecilem ta blache ktota idzie na zacisku i odkrecilem linke z lewego tylnego kola by zwolnic hamulec. Kwestia teraz taka. Czy linki od wersji z heblami bebnowymi spasuja czy sa inne? Duzo yebaniny z tym jest? Jakis regulator pod spodem ktory moze okazac sie klopotliwy (reczny byl duzo lepszy na lewym tyle niz prawym). Linke wymieniac tylko ta lewa urwana czy obydwie?

posejdon
13-06-13, 12:41
Od bębnów jest inna końcówka ta przy kole więc nie pasi. Yebania z wymianą linki jest tyle co odkręcić parę śrub, które pewnie lekko nie puszczą. Jak prawa lekko chodzi w pancerzu to wymień tylko lewą.

Seba27
13-06-13, 12:46
A czy te linki sa wuymienne z jakiejs Civy czy musze miec je ze Slowa?

.treasure.!
07-10-13, 20:16
Opróżnij skrzynkę ;) nie mogę Ci wysłać wiadomości dot linek...

Seba27
07-10-13, 20:33
Dzieki - nauczylem sie na zasadzie prob i bledow - kupilem od Zaby i moge sobie je o kant wiesz czego rozbic ;)
Kupilem juz tez wlasciwe - do Sola - nie w jakiejs super cenie ale ok i na miejscu - a tematu z gieldy skomentowac nie moge - bo nie mam uprawien... I tak to w zasadzie wyglada :)

Seba27
12-10-13, 23:48
Zaczynam sie poddawac...
Kolejny "spec" sprzedal mi linki recznego - OCZYWISCIE ZNOW NIE TAKIE JAK TRZEBA :(

NIE NIE PASUJA OD Vgena
NIE NIE PASUJA OD VIgena

Tylko i wylacznie CRX Del Sol (B i D seria)
- jak ktos ma, prosze o priv, chetnie podkupie obydwie...

.treasure.!
13-10-13, 10:43
Napisałęm Ci PW. Miałem ten sam problem co Ty. Kupiłem swapa tarczowek do EG z del sola i tez linki nie podeszly. Potem kupilem z sedana eg i tak samo złe. W kóncu dostałem od eg6 i pasowały jak ulał :)