Zobacz pełną wersję : Reczny Del Sol - tarczowka / Linki
Ostatnio po kilkunastu minutach zabawy na recznym przy zawrocie w lewo - strzelila linka i lewe tylne kolo zostalo przyblokowane.
Odkrecilem ta blache ktota idzie na zacisku i odkrecilem linke z lewego tylnego kola by zwolnic hamulec. Kwestia teraz taka. Czy linki od wersji z heblami bebnowymi spasuja czy sa inne? Duzo yebaniny z tym jest? Jakis regulator pod spodem ktory moze okazac sie klopotliwy (reczny byl duzo lepszy na lewym tyle niz prawym). Linke wymieniac tylko ta lewa urwana czy obydwie?
Od bębnów jest inna końcówka ta przy kole więc nie pasi. Yebania z wymianą linki jest tyle co odkręcić parę śrub, które pewnie lekko nie puszczą. Jak prawa lekko chodzi w pancerzu to wymień tylko lewą.
A czy te linki sa wuymienne z jakiejs Civy czy musze miec je ze Slowa?
.treasure.!
07-10-13, 20:16
Opróżnij skrzynkę ;) nie mogę Ci wysłać wiadomości dot linek...
Dzieki - nauczylem sie na zasadzie prob i bledow - kupilem od Zaby i moge sobie je o kant wiesz czego rozbic ;)
Kupilem juz tez wlasciwe - do Sola - nie w jakiejs super cenie ale ok i na miejscu - a tematu z gieldy skomentowac nie moge - bo nie mam uprawien... I tak to w zasadzie wyglada :)
Zaczynam sie poddawac...
Kolejny "spec" sprzedal mi linki recznego - OCZYWISCIE ZNOW NIE TAKIE JAK TRZEBA :(
NIE NIE PASUJA OD Vgena
NIE NIE PASUJA OD VIgena
Tylko i wylacznie CRX Del Sol (B i D seria)
- jak ktos ma, prosze o priv, chetnie podkupie obydwie...
.treasure.!
13-10-13, 10:43
Napisałęm Ci PW. Miałem ten sam problem co Ty. Kupiłem swapa tarczowek do EG z del sola i tez linki nie podeszly. Potem kupilem z sedana eg i tak samo złe. W kóncu dostałem od eg6 i pasowały jak ulał :)