Zobacz pełną wersję : Tarcze Indiglo problem
Witam nie wiem czy sie spotkaliście z czymś podobnym a mianowicie kupiłem tarcze indiglo do mojej hani ze strony http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=1318 dokładnie takie kontaktowałem sie ze sklepem z tej strony mówili że wszystko będzie pasować a tu kiszka:/ z obrotomierzem jest wszystko ok natomiast prędkościomierz i tarcza od paliwa i tem nie pasuje a dokładnie te otwory (małe) co są po lewej i prawej stronie od wskaźnika mają taki sam rozstaw co ta tarcza od obrotomierza natomiast elektryk powiedział że u mnie powinno być od jednego otwory do drugiego 34mm a tarcze maja 32mm. nie wiem czy to możliwe żeby nie pasowały????
no bywa, że niektóre wyroby są - delikatnie mówiąc - "niedokładne"...
ja bym zwrocil towar, masz na to 10 dni jesli kupiles go poza domem (np. przez net wlasnie) bez podania przyczyny. A jesli w sklepie Cie nie poinformowali o tej mozliwosci albo nie ma tego w regulaminie sklepu to masz na to nawet 90 dni
wszystko jest ok tylko w MTuning siedza same ciemniaki
nie poinformowali cie poprostu ze do 2D i 3D jest inny rozstaw na bolce
zamiast do 2D masz tarcze do 3D
ot cala filozofia
nie martw sie jak ja kupilem od nich dolot najpierw przyslali mi nie ten ktory kupilem
za drugim razem dostalem nie taki filtr( byl za duzy) dopiero za 3 reazm bylo wszystko OK
slowem nie polecam tam robic zakupow
Dzwoniłem już bez problemu zwrócą kasę ale nie było by problemu jak ktoś by się wcześniej tym zainteresował jak dzwoniłem na początku, a usłyszałem tylko jak sie okazało "olewcze" będzie ok. cuż trzeba będzie pomyśleć nad innymi......
teraz ja mam pytanie chce kupic te tarcze u mnie beda pasowaly posiadam civica 97 rok 1.4 is 3d hb
chcialbym sie podpiac pod temat i zapytac czy te tarcze beda pasowaly do civica coupe Vgen?
http://images25.fotosik.pl/143/4cedb7134354d364.jpg (www.fotosik.pl)
dzieki
wszystkie zegary w 5 gen sa takie same, wiec pasowac beda, ale z tego co widze to sa dosyc male otwory. Np. zakladajacstandardowe indiglo na temp i paliwo, trzeba przelozyc jeden otwor przez wskazowke ustawiona max do gory (najlepiej paliwo bo ona nie bedzie opadac) a druga od temp. max w dol. W tym wypadku otwory sa dosyc male, na styk, wiec mozesz sie pogimnastykowac konkretnie
teraz ja mam pytanie chce kupic te tarcze u mnie beda pasowaly posiadam civica 97 rok 1.4 is 3d hb
U ciebie powinny bez problemu wejść!!