PDA

Zobacz pełną wersję : Przyciski otwieranie/zamykania szyb , od czego pasują do 6 gen ?

djdolar
10-06-13, 12:41
Witam, dorwałem prawie kompletną elektronikę (szyny, silniczki i cześć wiązki) od V gen hb. Zamierzam zrobić sobie szybki elektryczne w swojej coupe. Elektrykę ogarnę bez problemu. nie chce zmieniać boczków.
Moje pytanie jest następujące, od jakiej hondy(rovera itp) pasują przyciski elektrycznych szyb w to miejsce:
http://i.imgur.com/3IWvLrB.jpg

Tu są przyciski podgrzewanych siedzeń a chce w ich miejsce przełączniki do szyb. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale czy od MA pasują? Będę wdzięczny za odpowiedź .

PlushaQ
10-06-13, 15:39
W to miejsce to akurat żadne bez rzeźby nie będą pasować. Mniej konfliktowo wyjdzie wymienić jednak te boczki, chociażby dlatego, że zostanie Ci paskudna dziura po korbce.

Tak swoją drogą, elektryka szyb pasuje z V do VI gena? ;]

djdolar
10-06-13, 16:56
Jeżeli cena przycisków będzie taka jak boczków to wybor moj wiadomy. ale z drugiej strony zawsze podobały mi sie przyciski szyb na środku:) Gdzieś czytałem ze pasuje, a mam to za grosze wiec brałem. jak bede swapować to napewno napisze czy pasuje czy nie.

PlushaQ
10-06-13, 17:13
Napewno ta informacja przyda się*potomnym!! :]

djdolar
10-06-13, 21:17
Może ktos by jeszcze pomógł w tym temacie ?

djdolar
10-02-14, 23:17
Dobra sam sobie odkopie temat dla potomnych . Silniki elektrycznych szyb od V gena do VI pasują ale :D szybie brakuje 1 cm zeby się domknąc :/ za krótki jest ten "księżyc z ząbkami" . to tak dla tych co by nie musieli sie wkur... denerwować jak ja .