Zobacz pełną wersję : Poszukiwany mechanik skrzyni biegów w okolicach Radomia
Witam.
Niedawno zakupiłem civica 1,4 z silnikem D14z6 z przebiegiem 160kkm przebieg mówi sam za siebie ze czas na wymianę łożysk.
Koledzy gdzie w Radomiu znajdę w miarę taniego i dobrego gościa który specjalizuje sie w naprawianiu skrzyń?
A moze ma ktos namiar do pracownika ASO HONDY który dorabia po pracy na własną rękę ?
Pozdrawiam
Poszukuje jeszcze schematu skrzyni biegów civic 2001 (d14z6). Jeśli taki schemacik ktoś posiada to byłbym wdzięczny za udostępnienie ;) . Pozdrawiam ;]
W EPC masz rysunki przecież, to nie wystarczy?
A posiada ktoś schemat w wersi pdf? Bo te w przeglądarce cos mi się nie chcą otwierać ;/
Szukasz mechanika czy manuala?
Szukam mechanika i manualna :D
Dobry mechanik będzie miał manuala a może i nawet znał go na pamięć ;-)
No tylko gdzie takiego mechanika szukać w Radomiu? :D LemonR posiadasz tego manuala?
w pdf nie mam a dlaczego ci epc nie dziala?
Odpowiednie osoby znaja te skrzynie na pamiec i zaden manual nie jest potrzebny.
no ok Tylko powtarzam ze trudno znalesc taka osobę w Radomiu, a jeżeli już ktoś zna to proszę o jakiś namiar.:) manuala szukam bo moj mechanik chciał na niego zerknąć . :)
Kielecka 59, trzy lata temu mieli człowieka który rozbierał skrzynie.
wiesz moze jak gość mial na imie? :)
Grzegorz, i nie chodzi tu o imię właściciela.
Witam
Odświeżę temat. Gdzie w Radomiu bądź okolicach znajdę mechanika który zajmie się wymiana łożysk w skrzyni biegów?