PDA

Zobacz pełną wersję : PowerBass L-6C czy Helix Dark Blue

piotrsad
11-01-08, 21:41
Witam, temat juz kilka razy poruszany, ale ceny troszke sie pozmieniały i zastanawiam sie czy kupic helixy za 250zł na allegro czy lepiej dołożyc i kupic powerbassy za 379zł w sklep powe.com.pl czy różnica będzie odczuwana, będę podłączał to pod stary wzmacniacz sony, radio to JVC KD SX998R, Civicc 6gen 3D drzwi już wytłumione matami, dopracowuje instalacje, z góry dzięki za porade
ps moze wiecie gdzie znalesc te glośniki w lepszych cenach albo macie sugestie użycia innych?

kamil_S_c
11-01-08, 21:51
Ja mam power-basy S6c czyli ten poprzedni model i graja bardzo dobrze a te co ty chcesz kupic sa nowsze i polecam ;)

eXcential
12-01-08, 01:04
Ja mam power-basy S6c czyli ten poprzedni model i graja bardzo dobrze a te co ty chcesz kupic sa nowsze i polecam ;)
To nie jest nowszy model tylko wyższy model.

Mam te głośniczki u siebie i myśle, że są warte tej sumy. Ewentualnie możesz tez się zastanowić nad ES-6C To jest starszy model ale jeden z flagowych Powerbassa

harry86
12-01-08, 18:09
ja mam powerbassy L6C i graja elegancko tylko ze dobry piec mam,,,, mozesz zobaczyc jak u mnie to wyglada...kliknij link..pozdro!

piotrsad
12-01-08, 18:40
moj piecyk chociaz leciwy to nie jest zly, SONY XM-4040 niby 4x40 RMS ale doswiadczeni "gracze" wiedzą jak on chodzi ;p do tego może krosowniczka(mam jakas stara gerlhadra) HP 60Hz na przod i z tylu w przyszlosci jakis subik LP60Hz i powinno zagrać :p z tymi PB