Zobacz pełną wersję : sprezyny obnizajace mniej niz 30 mm do 7 generacji??
Witam, czy ktos sie spotkal kiedys z jakimikolwiek sprezynami obnizajacymi mniej niz 30mm?? przeszukalem allegra, jebaje i nic; najmniej to -30mm.
30mm to i tak jest mało. Wątpię, żeby były jakieś z jeszcze mniejszym obniżeniem.
Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
Tein s.tech bodajze oznaczenie modelowe ma chyba takie w ofercie. Poza tym napisz kolego czy masz wersje sport czy type r czy normalna. W kazdej z tych wersji wartosc obnizenia koncowego jakie uzyskasz bedzie inna , gdyz taki sport ( napewno polift ) i type r byly seryjnie obnizone i jak na pudelku bedziesz mial ze sprezyny obnizaja -30mm to w rzeczywistosci bedzie to odpowiednio mniej i moze to byc to czego szukasz
S.Tech, ewentualnie gwint i ustawisz jak chcesz :)
Ja mam sprężyny obniżające AP Sportfahrwerke przód -40mm, tył -30mm :)
Jak siadła możesz zobaczyć w moim temacie. Aaa dodam, że mam wersję "Sport".
Sprezyny od sporta sa -10mm a od Rki sa -20mm w porownaniu do serii :)
Sprezyny od sporta sa -10mm a od Rki sa -20mm w porownaniu do serii :)
a Type R nie ma innego zawieszenia?? podejda sprezyny do EU?? mam EU8 2005, autobus:D
chcialbym tez aby nie wybijalo zebow i nie lamalo kregoslupa, samochod bedzie jezdzony rowniez przez moja dziewczyne wiec chcialbym zachowac jakis tam wzgledny komfort.
Rka ma twardsze amory i sprezyny sa tylko zamienne z EP4 :) ew mozna przekladac caly zawias z amorami
Ja mam jakieśniemieckie -35 mm z przodu i z tyłu ale nie pamiętam firmy dokładnie R& i coś tam jeszcze jakaśjedna literka, były założone zaraz przy kumnie auta przez niemca jeszcze, ja niedawno założyłem seryjne bo michą rysowałem po spowalniaczach :-(
Ja mam jakieśniemieckie -35 mm z przodu i z tyłu ale nie pamiętam firmy dokładnie R& i coś tam jeszcze jakaśjedna literka, były założone zaraz przy kumnie auta przez niemca jeszcze, ja niedawno założyłem seryjne bo michą rysowałem po spowalniaczach :-(
Nie miska tylko wachaczami ew miska jest tak skonstruowana ze nie da sie bo jest jakby schowana i jest ponad jedna z podloznic :P