Zobacz pełną wersję : Pytanie o oryginalny podłokietnik.
Witam wszystkich. W mojej Hani iSR mam oryginalny podłokietnik, wiem, że takie są też w VTi. I tu mojej pytanie - czy osobom powyżej 1.80 cm wzrostu (ja mam 1.85) ten podłokietnik się w ogóle przydaje? :) Ja po prostu do niego nie sięgam łokciem, mimo, że mam maksymalnie obniżony fotel. Chyba Japończycy wymyślili ten patent na własną miarę :) A jak jest u Was?
Każdy podłokietnik jest inny, może akurat ci się taki trafił :bicie:
Nie chce być złośliwy, ale po co ten temat. Podłokietnik jest, można położyć (nie oprzeć) łokieć. Kwestia przyzwyczajenia.
Mogłeś zapytać w "szybkie pytanie szybka odpowiedź"
Pzdr.
Konrad
Ok, sorry, nie wiedziałem, że wysokość podłokietników była różna. :) Pozdrawiam.
:moja glowa:
Nie była różna, to była taka ironia. Wszystkie podłokietniki w 5d i areo mają tą samą wysokość. Fakt nie są duże. Chodziło mi o to, że nie potrzebnie temat zakładałeś.
Ok szefie :) Pozdrawiam raz jeszcze.
fakt podlokietnik w 5d nie jest zbyt praktyczny tez mi to przeszkadza wlasnie z uwagi na to ze jest nisiki i jest dosyc krotki i w dodotako odsasdzony do tylu, kompletnie nie wiem czym sie kierowali projektanci przy jego tworzeniu...
To tak naprawdę bardziej schowek, niż podłokietnik. Nie jestem zbyt wysoki i kładąc na nim łokieć ledwo dosięgam do dźwigni zmiany biegów, więc... ;)
Jak dla mnie (1,95 wzrostu) ma odpowiednią wysokość i dobrze spełnia swoje zadanie. No może mógłby być ze 3cm dłuższy.
no dla mnie też jest prawie Ok, jedynie biegów z niego nie dam rady zmieniać.
mam 179cm