PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba do kogoś z dużego miasta.

saib
10-01-08, 11:31
Potrzebuję korek do zbiorniczka wyrównawczego z płynem chłodniczym do 20T2R (2.0iTD), ale niestety ASO mam dość daleko i sporym problemem jest dla mnie podjechanie i kupienie samemu.

Może znalazłby się ktoś, kto kupiłby dla mnie taki korek i podesłał. Oczywiście hajs wpłacę szybciej na konto, żeby nie było żadnych wątpliwości co do mojej uczciwości.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam.

TENCIO
10-01-08, 11:41
moge to zrobic dla ciebie. napisz mi tylko PW z vinem twojego samochodu i adresem do wysylki. sprawa do zalatwienia po weekendzie. sprawdzales czesci z drugiej reki u naszych handlarzy na forum? po co przeplacac w aso za cos takiego?

saib
10-01-08, 11:50
TENCIO: wielkie dzięki za tak szybką odpowiedź. Widzę, że na ludzi z tego forum można liczyć! :)

Tak, pytałem u handlarzy, ale mają tylko od benzyniaków, a nie wiem, czy będą pasować do mojej, więc nie chcę ryzykować i potem żałować. Ciekaw jestem ceny w ASO. Myślę, że nie powinna być zbyt duża, ale tak, czy siak, kupić muszę.

Może ktoś potrafi potwierdzić mi, czy od benzyny będzie pasował, bo jeśli tak, to sprawy nie ma i kupię od handlarza za 20-30 zł bez problemu. :)

Czy ktoś może wie ile takie cudo kosztuje w ASO???

[ Dodano: Pią 11 Sty, 2008 ]
Odświeżam.

Może mógłbyś na początku dowiedzieć się, czy taki korek od benzyniaka pasowałby też do diesla? Wtedy nie byłoby problemu, bo kupiłbym zamiennik u jednego z handlarzy. :)

Pozdrawiam!

TENCIO
12-01-08, 12:12
podaj mi nr vin auta to to sprawdze

saib
12-01-08, 14:44
Poszedł priv. :)

Gruszka
12-01-08, 16:26
saib, uzupelnij prosze profil - nie wiemy skad jestes.