PDA

Zobacz pełną wersję : Radio 2 din

darjan
26-05-13, 12:54
Panowie mam pytanie do osób które mają w civicu coupe em2 nie fabryczne radio 2dni,gdzie można dostać ramke 2 din która będzie pasowała? założyłem radio na fabrycznych uchwytach ale ramka która jest w zestawie(radio pionieer) jest za duża i nie pasuje do konsoli emki.....,jak można obejść przewód który nie pozwala oglądać filmów w trakcie jazdy(według instrukcji ma być podłączony pod hamulec ręczny) ,podpiąć go gdzieś?

z góry dzięki za info

Infi
26-05-13, 12:59
podepij go do masy:) (czyli karoserii) i blokada znika:)

darjan
26-05-13, 18:36
podepij go do masy:) (czyli karoserii) i blokada znika:)

Dzieki Infi pozamiatane:cool:

zakit
27-05-13, 13:55
jakie masz radio pioneera?

ja tez mam u siebie blokade do masy, ale u mnie jest taki myk, ze jak chcesz cos odtworzyc to musisz tak jak by spuscic reczny i go zaciagnac jeszcze raz, zeby dostal sygnal ze raz ma a raz nie ma masy na tym przewodzie - na stale sie nie da polaczyc z masą, bo bedzie sie domagal wylaczenia i wlaczenia masy... :/

moj model to avh-p4000dvd

darjan
27-05-13, 17:54
jakie masz radio pioneera?

ja tez mam u siebie blokade do masy, ale u mnie jest taki myk, ze jak chcesz cos odtworzyc to musisz tak jak by spuscic reczny i go zaciagnac jeszcze raz, zeby dostal sygnal ze raz ma a raz nie ma masy na tym przewodzie - na stale sie nie da polaczyc z masą, bo bedzie sie domagal wylaczenia i wlaczenia masy... :/

moj model to avh-p4000dvd

Ja mam Pioneer AVH-X2500BT ,podłączyłem pod masę i wszystko gra

Infi
28-05-13, 00:04
:) ta sa sprawdzone sposoby tunerskie wiec musi dzialac;)

zakit
03-06-13, 10:07
u mnie tak nie dzialalo :/

HUGOS
08-06-13, 11:36
Koledzy a co myślicie o pioneer avic x1 lub x1r (bo mam takie 3 szt)? Pytam bo dostałem takie "zestawy" w prezencie (używki)
1)rozebrane na części samo radyjko
2)radyjko x1 z uszkodzona "zjeżdżalnią" nie chowa monitorka,jeszcze nie wiem jak z laserem
3) radyjko x1r z uszkodzonym laserem
4) puszkę sterującą avic hide way jakaś jeszcze jedna czarna
5) antenki ze 2 szt, gps i kilometry przewodów.
6) ale to dopiero niebawem powtórka pod punktów 4 i 5 gdy znajomy znajdzie"odważnego" co podejmie się wymontowania tego z samochodu.
I teraz moje pytanie czy warto bawić się w naprawę lasera (koszt lasera ok 150pln) i montaż tego a aucie czy będzie to audio kłopotliwe i normalnie to sprzedać?
Dzięki i pozdro.