Zobacz pełną wersję : Czy ten wydech bedzie pasował?
witam ponownie,,,,
jako ze nie kupiłem zawieszenia to w takim razie moze kupie wydech,
i tu pytanie,czy bedzie on pasował do mojej hondy?
http://www.allegro.pl/item291780718_wydech_honda_civic_typer_oryginal_ta nio_krk.html
Bez przeróbek nie będzie.
chodzi tylko o "przekrecenie" łonczenia ze srodkowym wydechem,
odcinasz i ustawiasz pod katem dobrze spawasz i jak fabryka,,
tak mi napisał gość od tego tłumika,
czy to prawda?
chodzi tylko o "przekrecenie" łonczenia ze srodkowym wydechem,
odcinasz i ustawiasz pod katem dobrze spawasz i jak fabryka,,
tak mi napisał gość od tego tłumika,
czy to prawda?
tak ale to jest prawda tego goscia co Ci to pisał, to jest wydech od type-r i bez ciecia i spawania nie podpasujesz a i jeszcze jedno czy rozstaw tych dwóch rur zmiesci ci sie pod zderzakiem...dla mnie to kanał.
Po pierwsze nie podejdzie bo byś musiał całkowicie zmienić kształt rury do drugiego "wydechu".
Po drugie musiał byś ciąć zderzak.
Dwie rury w 5d to kiepski pomysł ze względu na układ podłogi z tyłu. Przez lewą rurę prawie nic by nie leciało.
KICHA.
Ja bym sobie darował taki złom, biorąc pod uwage cene i kombinacje z montażem, a tak poza tym wydaje mi się, że nie jest on oryginalny.
dzięki za rady,
tak dobrze jeszcze nie znam civica i nie wiem co moze pasować a co nie,
stąd moje pytanie,
jeszcze raz dzieki i odpuszczam sobie temat tego wydechu
pzdr.
odpuszczam sobie temat tego wydechu
cezar1974 - no i bardzo dobrze, ze sobie odpusciles, bo to jest jakies druciarstwo a nie podwojny wydech :/ Zasadniczo, to brakuje tu drugiego tlumika. Pomijam, ze wizualnie tez by bylo nieciekawie... VTi to nie ATR czy S2000 zeby do niego drugi komin zakladac ;)
Powiem Ci Tomek, że właśnie zawsze byłem przeciwnikiem dwóch wydechów, ale kurka jechałem ostatnio za ATR i mnie coś zainspirował. :d
....ale oczywiście tak tylko sobie pomyślałem, planów nie mam :aloha:
i stąd mój pomysł na dwa wydechy :d .
wczesniej miałem accorda rok.99,,nie ATR ale miałem założony wydech od niego ;) ,
dodatkowo zciągnięte wszystkie znaczki oraz lampy i gril od ATR,
mozna było sie pomylić ;)
ale my w tym wątku nie o tym,
po prostu pomyslałem ze dwa wydechy w civic-u będzie wyglądać dobrze,
pzdr.
Jeżeli mogę coś dodać od siebie, to do niektórych aut podwójny wydech nie pasuje.Jestem na nie. Ja na Twoim miejscu bym sobie zakupił pojedyńczy. Zrobisz jak uważasz.
tak wiem,,,ale jak napisałem wczesniej temat sobie odpóściłem za poradą GRUSZKI........
dla mnie tragedia... Strasznie wulgarnie by to wygladało... Vti powinno byc niepozorne ;]
Jeżeli mogę coś dodać od siebie
jeśli pracujesz w wytwórni jogurtów to nie