Zobacz pełn± wersję : Malowanie felg alu Warszawa i okolice
Witam ;)
mam zamiar w niedługim czasie pomalować swoje felgi alu 16 od civica sport !! !! !!
Mam pytanko czy kto¶ malował w jakim¶ warsztacie w okolicach Warszawy i w Warszawie. Chodzi mi również o piaskowanie :) .
Je¶li kto¶ to robił i mógłby polecić jak±¶ lakiernie to będzie s u p e r :afro:
Pozdrawiam :brawo: :brawo: :brawo:
doł±czam się do tematu. Bardzo mi się podobaj± moje felgi i chce przy nich zostać, a pare dra¶nięć chce usun±ć przed wiosn±. Czyli piaskowanie i malowanie. Jak to cenowo wygl±da i czy się opłaca
Podlacze sie, tylko potrzebuje jakis namiar na niedrogi zaklad w Krakowie
witam
ja swoje malowałem w zeszłym roku na ul.instalatorów (numer chyba) 5.
polecam ,zrobili to w około tydzień ale efkt rewelacja :d
http://www.renowacjafelg.pl/
wyżej wymieniony adres polecam dokładnie i tanio
co do okolic wa-wy to w miejscowosci debe wielkie jest koleszka ktory robi profi renowacje.
jak ktos bedzie chcial to zdobede tel.
nie bede zakladal nowego tematu wiec zapytam tutaj ...
A w okolicach lodzi ktos maluje w dobrej cenie i z gwarancja ?
co do okolic wa-wy to w miejscowosci debe wielkie jest koleszka ktory robi profi renowacje.
jak ktos bedzie chcial to zdobede tel.
Jak to się ma do cen warszawskich, może warto jechać do kolesie.Ewentualnie niech zaproponuje jaki¶ rabat dla civic klubu, a znajdzie się więcej chętnych. ;)
nie wiem jak w warszawie to kosztuje ale on bierze 80 pln za regeneracje(czyszczenie, pastowanie, usowanie zarusowan nie glebokich itp) a z malowanie proszkowym bodajze 100 pln od sztuki oczywiscie.
ale robota pierwsza klasa
Ja malowalem ze 2 mieskzi temu swoej felgi, najpierw byly piaskowane całe i pozneij cale pomalowane proszkowe, zapłaciłem 200zł za komplet ale za 14 calowe... 15stki cenia tam podobniez 250zł wiec 16 calowe 3 stów nei przekrocz±... a malowałem to w ¦wierku taka dzielnica Otwocka ;)
No powiem ze teraz wygladaja jak nowe :D wczesniej lakier schodził płatami, wszexdzi ebyły porysowane a teraz jest piknie ;)