PDA

Zobacz pełną wersję : fotele preludy do civa VI gen

jurekkiller
06-01-08, 10:46
wwiem ze temat byl tysiace razy poruszany, ale generalnie nie znalazlem odp czy fotele od preludy http://moto.allegro.pl/it...e_komplet_.html pasuja do civa VI 3d hatch? podejrzewam, ze bez rzezbienia nie obejdzie sie tak jak w V gen, ale mam na mysli czy z niczym nie beda kolidowaly czy cos... aha noi czy moze byc problem jesli fotele sa z wersji ang, wowczas fotel kierowcy staje sie fotelem pasazera u mnie, pasazer pewnie ma rozne pokretla do regulacji ledzwi itp, a ja nie, myle sie? I czy fotele te zachowuja sie podobnie jak seryjnie w VI gen, tzn pasazera skalada sie oparcie i fotel sie przesuwa, a kierowcy tylko oparcie sie sklada, czy w ang wersji foteli preludy tez tak moze byc? prosilbym o szybka odp, sprawa dosc pilna..
pzdr

Lcfr
06-01-08, 14:58
wwiem ze temat byl tysiace razy poruszany, ale generalnie nie znalazlem odp czy fotele od preludy http://moto.allegro.pl/it...e_komplet_.html pasuja do civa VI 3d hatch? podejrzewam, ze bez rzezbienia nie obejdzie sie tak jak w V gen, ale mam na mysli czy z niczym nie beda kolidowaly czy cos...
własnie nie wiem o co pytasz?
dlaczego i co ma kolidowac?
wpoza tym w 5 gen to praktycznie zadnej rzeźby nie ma oprócz dospawania jednego "ucha"
więc przy małym zaangażowaniu wejda też i do 6 gen...

aha noi czy moze byc problem jesli fotele sa z wersji ang, wowczas fotel kierowcy staje sie fotelem pasazera u mnie, pasazer pewnie ma rozne pokretla do regulacji ledzwi itp, a ja nie, myle sie?
fotel pasażera nie będzie miał (moze nie miec regulacji róznych) więc bedziesz jeździł na "uboższej wersji"... chyba , ze dasz radę przełożyc same fotele na szynach

I czy fotele te zachowuja sie podobnie jak seryjnie w VI gen, tzn pasazera skalada sie oparcie i fotel sie przesuwa, a kierowcy tylko oparcie sie sklada, czy w ang wersji foteli preludy tez tak moze byc? prosilbym o szybka odp, sprawa dosc pilna..
pzdr
tylko sie składają-bez przesuwania.

jurekkiller
06-01-08, 15:41
ok dzieki, generalnie o taka odp mi chodzilo. Bo nie znalazlem nikogo kto by to robil w VI gen, wiec zastanawialem sie czy nie ma jakis przeciwskazan ku temu.
pzdr