Zobacz pełną wersję : czy fotele z Accorda VII (2004) pasuja do Civica 3d 96-00
jw. czy fotele z Accorda VII (2004) pasuja do Civica 3d 96-00, chciałbym miec inne wieksze wygodniejsze fotele, kubełki odpadaja i stad moje pytanie
fotele z Accorda powinny być ok poza tym można je dostać w czarnej skorze a to moj podstawowy warunek.
a tak z ciekawosci zapytam... jak dostawałbyś się na tylną kanapę w 3d?:)
jak to jak przez bagaznik :)
nie jestem jakis szczegołnie niski ale udaje sie prowadzić auto z przedniego fotela:cool: wiec w jakim celu mialbym siedzieć z tyłu?
Moze masz przyjaciol/znajomych/rodzine/dziwki wozisz i wtedy na tylna kanape bys w/w umiescil :)
Tapatalk
Moze masz przyjaciol/znajomych/rodzine/dziwki wozisz i wtedy na tylna kanape bys w/w umiescil :)
Tapatalk
nie lubie wozić pasażerów z z tyłu z kilku powodów:
- auto jest cięższe i słabsze
- gorzej sie prowadzi
- brudza środek!!
- jeśli zdarzy sie wypadek ponoszę dużo wiekszą odpowiedzialność
- odpowiadam za nich przy kontroli np nie zapiete pasy itd.
- nie zdażyło mi sie aby ktoś zwrócił mi koszty w/w niedogodności ani wiekszego ryzyka, dlatego tylnych siedzen używam aby wrzucic parasol marynarke ew. drobne zakupy i najchetniej miałbym auto 2 osobowe.
To wrzucaj z accorda :) szyny trzeba bedzie przerobic.
Tapatalk
To wrzucaj z accorda :) szyny trzeba bedzie przerobic.
Tapatalk
Najpierw musze sie dopasować do nich bo nie jestem pewien czy to to czego oczekuje, najbardziej by mi pasowaly fotele z del sola ale sa nie do dostanie w czarnej skórze, te z ATR to kosmiczna cena, podobnie Recaro z EVO dlatego chce sprawdzić te z Accorda choc na zdjeciach nie wygladaja na głębokie
ze zwyklego acc 7 nie sa jakies szalowe te fotele ale z 7 gen acc z typ s sa juz inne trzymaja ladnie i sa mega wygode
ze zwyklego acc 7 nie sa jakies szalowe te fotele ale z 7 gen acc z typ s sa juz inne trzymaja ladnie i sa mega wygode
najbardziej by mi one pasowały, szczegolnie wersja skóra/alcantara wszystko kwestia ceny
ciezko bedzie je chyba w ogole kupic
najbardziej by mi pasowaly fotele z del sola ale sa nie do dostanie w czarnej skórze
a ile za skórzane z accorda musisz zaplacić? może wyjdzie na jedno co obszyć nową skóra zwykłe z del sola
a ile za skórzane z accorda musisz zaplacić? może wyjdzie na jedno co obszyć nową skóra zwykłe z del sola
ceny wachaja sie od 300 do 500 w Krakowie lub wyżej, w zależnosci od stanu - ja nie zapłace dużo moge fotele sa bardzo ladne a jedynie moj kaprys że chce mieć wygodniej z lepszym bocznym trzymaniem
obszycie kierownicy dobra skórą w Krakowie to ok 250-300 wiec fotele to pewnie wyjda min 1000zl a to juz dużo za dużo
z tego co sie orientowałem to nie jest tak zle koszt obszycia fotela to 250( w tamtym roku tak było) więc masz za 500 2 sztuki plus 200 za fotele z solki i masz w nowej skórzestołki
Jak zależy Ci aby nie jeździć tyłkiem po fotelu w zakrętach to skóra imho nie jest dobrą opcją