Zobacz pełną wersję : RADIO DEDYKOWANE HONDA CIVIC 2012r IX GENERACJA GPS DVD
wildhedgehog
18-05-13, 23:54
Tylko, że ten zestaw za 3999zł jest dla 4D, a co z 5D? Na stronie honda-access.com za 'jedyne' 8491,82zł!!!???
Wybaczcie tyle znaków interpunkcji, ale ta cena to szaleństwo :)
aluminiowy
19-05-13, 12:38
zestaw do 5D http://audiocarshop.pl/product_info.php?products_id=1084
Jeśli ktoś bardzo pragnie Navi to na allegro dedykowane do IX gen. kosztuje 2600 i mont. chyba 200 zeta.
Witam mam nawigację w opcji do civic 5 D jest . ona firmy CLARION fajny wygląd i dźwięk. Jestem w stanie ją sprzedać w przystępnej cenie. Czekam na kontakt. Okolice warszawy
Witam, przekładał już ktoś może w miejsce fabrycznego "zwykłego" radia, dedykowane navi do IX ?
Witam, przekładał już ktoś może w miejsce fabrycznego "zwykłego" radia, dedykowane navi do IX ?
Witam ja mam w prezencie od Hondy - jako 3 kolejne nowe auto kupione w jednym salonie - dedykowane navi do civica IX. Gra o niebo lepiej od seryjnego radia. Cały montaż odbył się w Hondzie i wszystko pasuje idealnie. Nawi ma wgraną mapę caluśkiej Europy - Niemcy i Francja lepsza mapa niż Polski heheheh. Dużo ustawień dźwięku tzw equalizer auto zaciemnianie wyświetlacza o różnej porze dnia. W serwisie nie ma tego typu audio często więc jak jadę na przegląd widzę jak serwisanci cieszą JAPĘ jak słuchają mojego audio. Na dniach wystawię ją na dziale GIEŁDA na sprzedaż ponieważ wrzucam kombajn multimedialny ALPINY ponieważ buduję mały demo car audio. Cena będzie na prawdę super więc warto odwiedzić stronę lub pisać na privat- cie.
Jeśli ktoś bardzo pragnie Navi to na allegro dedykowane do IX gen. kosztuje 2600 i mont. chyba 200 zeta.
Ale tylko do wersji 4 d. Do CIVA IX 5 D nawi kosztuje ponad 8 tysięcy - jest to CLARION na kartę SD. nie jakiś chińczyk