PDA

Zobacz pełną wersję : Concerto LiftBack 91' D16A8 - jak, gdzie glebić?

Shockwaavee
13-05-13, 11:01
Witam serdecznie!

Jestem nowym użytkownikiem forum i właścicielem swojej pierwszej Hondy od raptem dwóch tygodni. Szukam dobrej metody na położenie Concerto na glebie. Z tego co udało mi się wyczytać opcja na przód to max -45 na sprężynach H&R a tył podobno gwintowany od Civ 4, 5, lub 6 gen'a.

Zależy mi na tym aby samochód był maksymalnie położony, nie mniej niż -80 na przodzie. Teraz moje zapytanie, czy ktoś z Was kładł swoją lub ktoś z Waszych znajomych? Kto w okolicach Leszna lub całej Wielkopolski zajmuje się przystosowywaniem kielichów pod inne zawiasy. Civic klub polecono mi w związku z tym, że macie odpowiedź na wszystko co dotyczy Hondy. Z góry dzięki i czekam na odpowiedź!

Pozdrawiam.

Wojtuuus
13-05-13, 11:12
Tnij springi ^^ Popatrz sobie na ebay gwinty do rover'a 200/400/coupe.

Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2

civiccoupeB7
13-05-13, 11:16
napisze Ci kolego szczerze że ja mam V gena qupe :) na gwincie :) mam obniżoną tak żę na styk wchodzi zwykła paczka fajek na stojąco. Może jakbyś był zainteresowany gwintem to mogę się zapytać bo mam zaprzyjaźniony sklep z częściami. :)

Shockwaavee
13-05-13, 11:32
Tylko, że na przód to nie wejdzie w żaden sposób.

civiccoupeB7
13-05-13, 11:35
tyle że mają zawiechy do każdego auta:) spytać się mogę,napisz mi tylko dokładnie rok,model i chyba poj. silnika,nawet wszystkie dane mi napisz jeśli chcesz.:)

Shockwaavee
13-05-13, 11:37
Poszło na PW.

civiccoupeB7
13-05-13, 11:45
ok dostałem :)już posłałem zapytanie :) bo mam nawet ich prywatny numer gg.Już kilku znajomym od nich zamawiałem i są zadowoleni.Masz na zawieche gwarancje na 2 lata i w komplecie dwa klucze do regulacji gwintu,cztery springi sztywne jak cholera i cztery amory.Jak mi odpiszą to do Ciebie od razu klikam na priv:)

Shockwaavee
13-05-13, 11:51
Dzięki wielkie ;)

civiccoupeB7
13-05-13, 11:53
jak mogę to pomogę :) sam jestem w trakcie kończenia swojego projektu. Czekam na malowanie lampy i takie inne pierdoły :)

Budziniak
13-05-13, 23:38
czym malujesz lampy ? Sprejem czy poteflonem ?

kurgan
14-05-13, 13:08
jak chodzi ci o koncerto i glebienie uderz do kolesia ropsiu na Grupie Wroclaw, bo nie wiem czy ma tu konto. ma concerto i walczyl z gleba i zawiasem mocno

civiccoupeB7
15-05-13, 13:29
nie kolego nie wstawiłem przecinka między wierszami.chodziło mi że czekam na paczkę z lampami i na malowanie generalne całego mojego civica w środku jak i na zewnątrz :)