Zobacz pełną wersję : Od czego te kable ?
Witam
W moim civicu pod fotelem znalazłem takie okablowanie. Ten kabel w przezroczystej izolacji idzie gdzieś pod deską pewnie do radia.
https://lh6.googleusercontent.com/-Ts55eUYjxJc/UY_snI6eHAI/AAAAAAAAEGU/VdPbTIK29EY/w389-h519-no/2013-05-12+19.49.20.jpg
Kable do wzmacniacza samochodowego.
Czyli teoretycznie po zakupieniu odpowiedniego wzmaka i podpięciu go zacznie lepiej grac radio ?
Bo zawsze myślałem że radio podłącza sie do wzmaka i z niego wychodzą dopiero kable na głośniki, ale w zyciu czegoś takiego w łapie nie miałem wiec nie wiem.
Czyli teoretycznie po zakupieniu odpowiedniego wzmaka i podpięciu go zacznie lepiej grac radio ?
Bo zawsze myślałem że radio podłącza sie do wzmaka i z niego wychodzą dopiero kable na głośniki, ale w zyciu czegoś takiego w łapie nie miałem wiec nie wiem.
teorytycznie - bo w praktyce jak nie wiesz co do czego, to dam se reke uciac ze to i tak nie zagra...
ta wtyczka bardziej do zmieniarki pasuje niz do wzmaka
Michalll_1991
12-05-13, 23:26
pasuje i do wzmaka, gramofonu i innych, sprzed 35 lat :D w kawalerskim audio mojego taty są takie wtyczki :D
Kable z biało czerwoną wtczką idzie w okolice radia. Chyba kiedys tam siedziało inne radio bo moje czincza nie ma :D
MOżna zamknąć